Kayıp Şehir Final Yapıyor!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
ozelhaber.gif

Kanal D ekranlarında Pazartesi günleri 21.30'da yayınlanan D Productions yapımı Kayıp Şehir dizisi 26. bölümüyle final yapıyor.

Başrollerinde Gökçe Bahadır , Tugay Mercan , Nik Xhelilaj , İlker Kaleli gibi isimlerin yer aldığı dizi yayın hayatına Cuma günü başlamış ve özellikle sosyal medyada oldukça sevilmişti.

Dizide Meryem karakterini canlandıran Nazan Kesal kendisine ait twitter hesabından dizinin final yapacağını duyurdu.

"26. Bölüm <s>#</s>kayipsehir FİNAL"

Kayı Şehir 23. bölümüyle 25 Şubat'ta ekrana gelecek.

18 Mart Pazartesi akşamı da final bölümünün yayınlanması bekleniyor.

SS58JpY6LrRrdBNDEsjcYNE0.jpg

YASAL UYARI: 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir.

Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır

Son düzenleme:
Azıcık reklam kokan b twitmiş gibi geldi.Daha 3 haftası varmiş.O ses bitti seyirciyi üstüne çekebilir bu boşlukta sonra devam kararı alabilir mi(b) Neden olmasın?

Sevenleri kusura bakmasın da basit ve siradan bir diziydi. Bu sonu ben cok daha erken bekliyordum iyi dayandı yine.

Hayirlisi olsun. Reytingleri düsmüstü iyice. Ama bu bence dizideki bir hata degil, Kanalin Yayin Politikasi sebebiyle bitiyor dizi. Üzücü, verilen emekler icin bilhassa..

Kayıp Şehir'in bitirilmesinin kanalla,yayın saatiyle alakası yok.Pazartesiye ilk geldiğinde gayet iyiydi durumu.Tek suçlu Tomris Giritlioğlu ve ekibi,senaryo 4-5 haftadır akmıyor.Tam ben "Kayıp Şehir bitirilsin" konusu açacakken bu haber çıktı,açıkçası üzülmedim.Dizinin takipçileri de diziden memnun değildi.Galip Derviş-Yalan Dünya ikilisi güzel olur pazartesi.

Nasıl olur ya.Bu haber bir daha kanal d de başlayacak hiçbir diziyi izlemeyeceğim anlamına geliyor demiştim.Böyle bir olayla madem karşı karşıyayız,kanal d bitti benim için.Yazıklar olsun.Güzelim diziyi harcadılar.Tüm hata Kanal D'nin.Çünkü dizi 7 reytinglere kadar çıkan bir diziydi.Televizyonda izleyebileceğim hiçbir şey kalmadı yazıklar olsun.

Kesinlikle Kanal D'nin diziyi heba etmesidir bu olay. Alsınlar Cuma 22.30'a çok mu zor yani?

Dizinin gidişatından memnun olanlar varsa onlardan özür dilerim,yukarıdaki yazım yanlış anlaşılmasın.Ben geneli yansuttığıma inanıyorum.Sosyal medya ve forumlarda diziye olan ilgi azalmıştı.

Muffin dizi 7 reytinge kadar Perşembe günleri görmüştü.Gün ve zaman seçimini çok yanlış yaptılar bu dizi için.Mantıken baktığımızda Pazartesi 20:00'da ekrana geldiğinde 6 reyting alabiliyordu.Ama nasıl 21:30'a atıldı her hafta kan kaybetmeye başladı.Bu kadar basit değildi bence bu dizinin bitirilmesi.Üstelik kanal d'nin kendi dizisi.Arkasında durmaları gerekirdi ve gün değişikliğine gidilmeliydi.Umarım bitirmezler.

Çok yanlıs bır karar oldu Kanal D'nin kanımca. Kayıp Şehir prestiji olan bir işti. Oyuncu kadrosuyla, müzikleriyle, proje tasarım ve senaryosuyla öne çıkan projelerdendi..

İnanamıyorum Yazıklar Olsun Kanald'ye Kendisi Harcadı Diziyi! Şuanda Çok Üzgünüm ve Tv'de izlicek hiçbirşey kalmdadı! kanald'nin dizilerini birDaha asla! izlemicem!

Sezonun kaliteli işlerinden biriydi. Kanal D yazık etti diziye. En azından sezon sonunu bekleselerdi. Şimdi ödüllerde de şansı kalmamış olacak.

Ama fazla da şaşırmamak gerek Kanal D bunu çok sık yapıyor. Eğer bir dizi reytinglerde tam anlamıyla patlama yapmazsa bitiriyor. En son örnek olarak Sultan'ı gördük. Sultan da hiç kötü gitmiyordu ama dizi yıpratıldı ve bitirildi.

Oysa en başından Cuma PT2'de kalmış olsa dizi hala gün birinciliğine oynuyor olabilirdi A/B'de...