Nasıl yani? Hayvanların canına kıyıp yiyor musun? 🙁Ben et yiyorum vejetaryen değilim ancak et yemeden de yaşayabilirim olay bu.
Nasıl yani? Hayvanların canına kıyıp yiyor musun? 🙁Ben et yiyorum vejetaryen değilim ancak et yemeden de yaşayabilirim olay bu.
İstiyosan bi daha atayım çok hoşuna gidiyorsaOh oh sefam olsun olmamışları atanları görünce doğru yolda olduğumu daha çok görüyorum ve seviniyorum.
Nasıl yani? Hayvanların canına kıyıp yiyor musun? 🙁
At nolacak sanki olmamış yiyince bir şey oluyor.İstiyosan bi daha atayım çok hoşuna gidiyorsa
Çarpıtma yok.@Yiğitt sorun da bu zaten et yiyebilirim ama istediğim takdirde yemeyedebilirim yani et yemesem açlıktan ölmem ya da sağlıksız olmam kaldı ki çok fazla et tüketen biri de değilimdir.
Lafı çarpıtma
At nolacak sanki olmamış yiyince bir şey oluyor.
Emrin olur@Yiğitt sorun da bu zaten et yiyebilirim ama istediğim takdirde yemeyedebilirim yani et yemesem açlıktan ölmem ya da sağlıksız olmam kaldı ki çok fazla et tüketen biri de değilimdir.
Lafı çarpıtma
At nolacak sanki olmamış yiyince bir şey oluyor.
Mermi olacak oBana silah atana ben gül atarım
Ben direk silah dedim sen mermiyi de geçtinMermi olacak o
Silah atmak ne lo?
O zaman 3 tane gül bekliyorum sendenBen direk silah dedim sen mermiyi de geçtin
Bu ne diyo la puhahahahahHayvanların canına kıyıp sofralarımıza meze olan yiyecek.
Aa sen yaşıyor muydun ben seni tarihe karıştın sanıyordumBu ne diyo la puhahahahahkimi yiyecez insanları mı tabi hayvanı yiyecez
O zaman 3 tane gül bekliyorum senden
Biz müslümanız ya ondan müslümanlar için ibadettir kurbanYok yanlış anlamışsın sen o hayvanın kanına ben girmem yani olay bu kasapta zaten kesilmiş kurban var o zaman ekstra neden keseyim neden sadece tek güne yayıp milyonlarca hayvanı öldürelim üstelik kurbanın amacına yönelik dağıtılmadığını da hesaba katarsak
Alamasınlar çok mu önemli et yani sen et yemesen ölür müsün
Et yerim ama müptelası değilim öyle kurbanları kesip buzluklara doldurmuyorum sadeceBiz müslümanız ya ondan müslümanlar için ibadettir kurban
Madem karşısın hayvan kesilmesine et yeme işine gelince götürüyorsun demi
Borcun olan 3 gülü kat ettim6 olmamışla olmamış rekoru kırıyorum bu hafta en çok olmamış alan üye uygulamasını da açalım @mrt-06
Aa sen yaşıyor muydun ben seni tarihe karıştın sanıyordumye insanları ne olacak bir sürü suriyeli var
Herkes müptelası olmamak zorunda mı yani yılda 1 adam akıllı et yiyen insanlar varEt yerim ama müptelası değilim öyle kurbanları kesip buzluklara doldurmuyorum sadece
Aman neyse ya yiyin etinizi her sene aynı tartışmalara gerek yokHerkes müptelası olmamak zorunda mı yani yılda 1 adam akıllı et yiyen insanlar var
Az önce gömdüm zaten kavurmayıAman neyse ya yiyin etinizi her sene aynı tartışmalara gerek yokafiyet olsun
Geçen hafta 9 dis alan bir mesaj yazmıştım.6 olmamışla olmamış rekoru kırıyorum bu hafta en çok olmamış alan üye uygulamasını da açalım @mrt-06
Aa sen yaşıyor muydun ben seni tarihe karıştın sanıyordumye insanları ne olacak bir sürü suriyeli var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?