Kavak Yelleri Bu Akşam Başlamıyor !

Mylasa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
159
Kanal D'nin gençlik dizisi Kavak Yelleri bir süre ara vermişti ve bu akşam yayınlanmaya devam edecekti. Ama Kanal D'nin yayın akışında ve şimdi reklam aralarında gördüğüm kadarıyla Kavak Yelleri bugün başlamıyor, onun adına Kayıp adında bir sinema filmi yayınlanıcak. Dizinin ne zaman yayınlanacağı hala merak ediliyor.

Kavak Yelleri bir hafta ertelendi.. Kavak Yelleri 28 Haziran Sali 23:00'de yeni sezonunu baslayacak.

DetayBuyukResim.ashx

“Kavak Yelleri” başlıyor!

28 Haziran Salı 23:00

Deniz, Mine’yi kurtarmak için büyük bir fedakârlık yapar. Bunun sonucunda ağır yaralı halde hastaneye kaldırılır. Özge ise akıllanacak gibi değildir. Deniz’i görmeye hastaneye gelir. Su ve diğerleri arabayla çarpanın Özge olduğunu anlarlar. Özge kaçar. Deniz’in aklında Özge’den tamamen kurtulmak için bir plan vardır. Ancak Özge de kolay lokma değil ...

Bir hafta neden ertelemişler diyecektim ki anladım neden olduğunu çünkü Öyle bir geçer zaman ki'nin sezon finali saat 23.45'e kadar sürecek.

Evet, Öyle Bir Gecer Zaman Ki'nin sezon finali çok uzun sürecek.. simdiden heyecanlandim sezon finali için.. :)

Evet adminim o saate kadar devam edecek sonra kayıp diye bir film başlayacak.

reklamlar toplam 45 dakika olur.. ozaman 2 saate yakin bir sezon finali olur ..:)

Bence iki dizide ilk sezon uyuyordu ama sonra Akasya Durağı kendini tekrar etmeye başladı, Kavak Yelleri'de sapıttı.

Akasya durağı ilk sezon çok iyiydi ikinci sezon biraz iyiydi. Üçüncü sezon tamamen kendini tekrar etti ve Cennet Mahallesi gibi oldu.