Katy Perry'den Yeni Albüm! | 'WITNESS' Albümü Geliyor!

Kadınlarda şu kısa saç merakı nedir ya. :A
Şu 3 şarkısından 2'si iyiydi. Ama Dark Horse yada Roar gibi şarkılar gelmeyecek sanırım. :(
Swish Swish'e de ısınmaya başladım ben. :D

Chained in the Rthym aslında o ayara yakın bir şarkıydı. :)

Harunnn60 yeni bir haber konusu açtı

Katy Perry'den Yeni Albüm! | 'WITNESS' Albümü Geliyor!

DAHp3S4WAAA8d0g.jpg

1f441.png
Katy Perry
1f441.png
WITNESS
1f441.png
9 Haziran
1f441.png

2013 yılında ''Prism'' albümünü çıkaran Katy Perry, Dark Horse ve Roar şarkıları ile oldukça başarılı olup 2013-2014 yılının en çok dinlenen ve en çok konuşulanı olmuştu. Prism konserlerinin 2015 yılında bitmesi ile beraber dinlemeye çekilen Katy Perry sonunda bu yıl yeni albüm hazırlıklarını yaptı.

Yeni albümünün 9 Haziran'da çıkacağını belirten Katy Perry aynı zamanda albümünün adının ''Witness'' olacağını söyledi.

İşte Albüm Tanıtımından Resimler ve Videolar

Katy Perry'nin yeni albümü için yaptığı tanıtım videosu;

Albümün içinde olacak şarkılar.

1f441.png
Katy Perry
1f441.png
WITNESS
1f441.png
9 Haziran
1f441.png

Orijinal formatta oku
bona peti favorim @Harunnn60 :)

zaten görür görmez ilk o göze çarpıyor :) diğer iki şarkıdan hayır yok ama tabiki albümde yeni sürprizlerde gelebilir :)

bu şarkıları bliyoruz bakalım diğer şarkılar albümün çkıs şarkısı nasıl olacak hayılı olsun cnm :Z:Z:Z
bona petiyi izledinmi bilmiyorsun işte diğer ikisini izlemiştin bona petiye bak hogatha :)

zaten görür görmez ilk o göze çarpıyor :) diğer iki şarkıdan hayır yok ama tabiki albümde yeni sürprizlerde gelebilir :)

bona petiyi izledinmi bilmiyorsun işte diğer ikisini izlemiştin bona petiye bak hogatha :)
özel mesajla yolladım Türkçe çevirisini

Chained ile Bon Apetit güzel evet. :D Şu saçlarını uzatır umarım. bu hali de güzel ama ben uzun saç severim :D

Swish Swish'e de ısınmaya başladım ben. :D

Chained in the Rthym aslında o ayara yakın bir şarkıydı. :)
Chainedi bende sevdim ama o şarkıyı Sia vermiş. Katy Perry'lik bir şarkı durmuyor o yüzden. :F

Chained ile Bon Apetit güzel evet. :D Şu saçlarını uzatır umarım. bu hali de güzel ama ben uzun saç severim :D

Chainedi bende sevdim ama o şarkıyı Sia vermiş. Katy Perry'lik bir şarkı durmuyor o yüzden. :F
chained maynıd tanımam şarkı dediğin kliple birlikte güzel gidiyor o konudada petinin eline kimse su dökemez :)

@destere bana ne izlettirmek istedin :O keşkede gece baksaymışşım, oruçlu halimle olmadı :F
neyse 3 saniye bakmak yetti. Şuan video izlemeden dinliyorum.
Şarkı güzel 😉

hhah aa onuda beğendim ben vlla ama sen yabancı listesine koymuyorsun nasıl favorin ayoll :A :A :A @Harunnn60

hhaha @destere luciferi ziledim bu arada süper bir bölümdü ayoll yorum yapacam birazdan :A
iyi hatırlattın biraz bildirimlere bakayım sonra chloe ya dalarım :) bu arada @Harunnn60 un ısrarlarına dayanamayıp (birazda jessica nın çekiciliği diyelim :)) jessica jones a başladım tekrar ilk bölümü izledim ordan devam ederim artık :)