Katy Perry - This Is How We Do | Yeni Klip (2014)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,541
Puanı
1,060
Katy-Perry-.jpg

Katy Perry'nin Prism'in albümünün 5. single'ı 'This Is How We Do'un klipi yayınlandı.

'This Is How We Do' Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı olan Katy Perry'nin 2013 çıkışlı dördüncü stüdyo albümü Prism'da yer alan bir şarkıdır. Şarkı Katy Perry tarafından aynı zamanda yapımcılar olan Max Martin ve Klas Åhlund ile birlikte yazılıp bestelendi. Albümün beşinci single'ı olarak 28 Temmuz 2014'te radyo istasyonlarında çalınmaya başlandı. Bugün ise Katy Perry şarkının klipini yayınladı.

İşte o klip:

Sonraki klibi umarım "walking on air" olur :) Şarkıyı beğenmiyorum ama klip güzel olmuş:X

Klip gelene kadar bu şarkıyı pek farketmemiştim bile ama gideri var. Türkiye'de pek dinlenmez ama kendi ülkelerinde iş çıkarır gibi. Birthday'den daha çok etki yaratacağı kesin gibi :)
Dediğin gibi sadece ABD'de iş yapacak bi şarkı yada albümün tamamı öyle diyeyim(b) İçerisinde aman aman bi hit yok.

Roar ve Dark Horse dünyada ilgi gördü diğerleri kendi ülkesi :)
Roar'ı saymıyorum ben. Tamamen fan abartısı geliyor bana:T: Hayranları tarafından albüm sabırsızlıkla bekleniyordu.Lady Gaga ile aynı dönemde cıkınca hayranlari abandı :X Roar'ın ilk aylarındaki yorumlarda Ladyy gaga ve Katy Perry yorumları çoktu.

Yine renkli güzel bir klip olmuş. Bence Birthday şarkı olarak çok daha iyiydi ama klipten kaybetti, bu şarkı onu geçebilir. :)

Bu arada Walking on Air'i ben de seviyorum ve yeni klip gelirse ona gelir diye tahmin ediyordum. Gerçi bence albüm komple harika. "Walking on Air" ile birlikte "Legendary Lovers" da kliplenir bence ve öyle kapanır albüm. Yani öyle olursa iyi olur. :D
Roar'ı saymıyorum ben. Tamamen fan abartısı geliyor bana:T: Hayranları tarafından albüm sabırsızlıkla bekleniyordu.Lady Gaga ile aynı dönemde cıkınca hayranlari abandı :X Roar'ın ilk aylarındaki yorumlarda Ladyy gaga ve Katy Perry yorumları çoktu.
Fan abartısı mı? 😱
😱 600 milyona yakın izlendi, youtube'da gelmiş geçmiş en çok izlenen kliplerden biri oldu. :):)

Yine renkli güzel bir klip olmuş. Bence Birthday şarkı olarak çok daha iyiydi ama klipten kaybetti, bu şarkı onu geçebilir. :)

Bu arada Walking on Air'i ben de seviyorum ve yeni klip gelirse ona gelir diye tahmin ediyordum. Gerçi bence albüm komple harika. "Walking on Air" ile birlikte "Legendary Lovers" da kliplenir bence ve öyle kapanır albüm. Yani öyle olursa iyi olur. :D

Fan abartısı mı? 😱
😱 600 milyona yakın izlendi, youtube'da gelmiş geçmiş en çok izlenen kliplerden biri oldu. :):)
İşte fan abanması :X İlk bir ayında filan 200 milyon filan olmuştu? ki o zamanlar gerçekten youtube sayfasında herkes birbirine yorum yaptiğindan (fan kavgası) görüntülenme sayısı artmiştir( heralde(b) )

İşte fan abanması :X İlk bir ayında filan 200 milyon filan olmuştu? ki o zamanlar gerçekten youtube sayfasında herkes birbirine yorum yaptiğindan (fan kavgası) görüntülenme sayısı artmiştir( heralde(b) )
O kadar fanı varsa helal olsun zaten. Bence klibin muhteşemliğinden dolayı 200 milyon falan olmuştur başka sebep aramaya gerek yok. :D

Herkes şu dondurmanın twerk'ine hasta olmuş durumda :F:F Çook tatlı :F:FBenim beğendiğim kısım son sahnesindeki performansı ama bunu gif yapmişlar:X

tihwd-05.gif

Forum İstatistikleri

Konular
176,545
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy