Sıla Yunan adalarına gitmiş.Bu kadar korkmayın Sıla'dan![]()
Sen destek verdin bir kez. İlgi görmesi şart.çok özel bir şarkı olmuş katyli klip çıkmasıda iyi oldu ilgi görme açısından zaten yazın son ayına geldik eylülden sonradahada ilgi görür![]()
Sıla Yunan adalarına gitmiş.Bu kadar korkmayın Sıla'dan![]()
Sen destek verdin bir kez. İlgi görmesi şart.çok özel bir şarkı olmuş katyli klip çıkmasıda iyi oldu ilgi görme açısından zaten yazın son ayına geldik eylülden sonradahada ilgi görür![]()
Gidebilir ne olmuş tatil yapıyor. :ssSıla Yunan adalarına gitmiş.![]()
Sen destek verdin bir kez. İlgi görmesi şart.![]()
şimdiden en çok dinlenen yabancı şarkılrdanmış sanırımSıla Yunan adalarına gitmiş.![]()
Sen destek verdin bir kez. İlgi görmesi şart.![]()
Yeni albümü bekliyoruz artık.şimdiden en çok dinlenen yabancı şarkılrdanmış sanırım![]()
Dedim Deniz'i kızdırayım biraz.Sılayla mı yariştiyon![]()
dün buranın pazarıydı alış veriş yaparken duydum aklıma hemen sen geldinKlibi de ekledim.@Çiğdem- @destere @xemrexxx @vadikızı @OzaN @MasacRE-
@MEnes @GunesinOglu @DarkLeqenD @Mr.At @-potterhead- @turkuazz @Titanium
Bu yaz aylarında böyle bir slow ağırlıklı bir şarkı üstelik Olimpiyatlar için.Yani şarkı güzelde neyse ben bunu sonbahar aylarında dinlerim.
![]()
Yaa Çiğdem.dün buranın pazarıydı alış veriş yaparken duydum aklıma hemen sen geldin
Ne çalacak ayoll türk şarknını işi ne bizim ülkemizdeYaa Çiğdem.İyi ki çekmişsin günümü neşelendirdin.
Sizin ülke yabancı şarkılar çalar mıydı.![]()
Vikipedi ne durumdaNe çalacak ayoll türk şarknını işi ne bizim ülkemizde![]()
![]()
![]()