Diğer katlananlar kalın ama bu model kalın değil boyutlarına baktım, çok çok küçük bir fark oluşuyor normal telefona göre.. Bu arada ben de Apple'cıyım dediğin eleştirilere yer yer katılıyorum, çevreme de derim eski Samsung kalitesi yok diye.
Şu bir gerçek 2005 (SGH-D500 ile) başlayan bir Samsung efsanesi vardı 2013'lere kadar... Sağlam telefonlar ürettiler benim eski Samsunglarımın hepsi çalışıyor hala, bir kez bile arıza yapmadı şimdi bile tak simi kullan ama son yıllarda kalitesini düşürdü mesela annemle abimin kullandığı telefonlar Samsung 1 senede haşatı çıktı.
Apple pahalı ama buna karşın sağlam ve geleceğe dönük telefonlar üretiyor, şuan iPhone 5s bile günümüz standardını yakalayabiliyor ancak Apple de şöyle bir hataya düştü çok telefon modeli üretmeye başladılar ben bile artık yakalayamıyorum mesela.
Kamera olarak da çok haklısın mesela yanlış hatırlamıyorsam iphone 5s'in ön kamerası 2mp bile değil mercek kalitesi dönemine göre çok iyi, ben şuan 8 kullanıyorum 5 de kullandım kamera olarak kesinlikle mercek kalitesi diğer telefonlardan iyi.
Ancak Xiaominin de mercek kalitesini beğeniyorum Apple gece çekiminde Xiaominin kalitesine erişemedi. Sıfır ışıkta çok iyi çekimler yapıyor yavaş da olsa. Bilmiyorum belki 11'lerde gece desteği vardır ama öncesinde yok.
Tasarım çizgisi olarak Samsung iyi bence ama demode kalmaya başladılar sanırım o yüzden böyle bi arka planı denemek istemiş olabilirler.
11 Pro Max için mi diyorsun? Aynen Türkiye'de vergiler çok yüksek ben 8'i 2020 başında aldım, fazla para ödedim şimdi burada demiyim de. İçime oturmuştu ama...