'Katil Kim?' - 4. Bölüm - Yeni Bölüm

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,325
Reaksiyon puanı
13,436
Puanı
1,060
Katil Kim?

4. BÖLÜM


Tuna, Pelin Hanım ile görüşüyordur. Tuna ''Siz otelin üst yönetim sorumlusuydunuz değil mi?'' der. Pelin Hanım ''Evet. Soruların olacak herhalde?'' der. Tuna ''O olaydan sonra tuhaf şeyler yaşadınız mı?'' der. Pelin Hanım ''O günden sonra sanki biri beni sürekli takip ediyormuş gibi Tuna. Bu arada ben size inanıyorum, siz suçsuzsunuz yani bence cidden'' der. Tuna ''Çok sağ olun ama yine o katil bir oyun oynayıp beni içeri attırırsa?'' der. Katil, Aylin ile buluşur! Aylin gülerek ona ''Siz maskenizi çıkarmayı düşünmüyor musunuz ve bu bol paranızın kaynağı nereden?'' diye sorar. Katil, korkunç maskeli biriydi!
Polis Hikmet, yardımcısı Suat'a ''Ben Tuna'yı görmeye gidiyorum. Sanırım o cidden suçsuz'' der. Suat ''Gerçek katile bir tuzak kurmalıyız'' der. Solmaz'ın annesi ağlayarak, Okan'a ''Kızım bu son dönemlerde çok sapıtmıştı adeta. Hiç kendi gibi değildi. Her gün başka erkeklerleydi resmen'' der. Okan ''Genç o, ona bir şey diyemem'' der ve gözleri dolar. Solmaz'ın annesi ona sarılır ve ağlayarak ''Okan oğlum, katili bul bana. Tuna'ysa Tuna de. Polise ihbar et'' der. Devran çok endişelenir ve Lina'ya bakmak için tuvalete doğru gider. İçeri girer ve şok olur! Lina kanlar içerisinde yerde yatıyordu. Lina acılar içerisinde ağlayarak ''Katil maske takıyor. Bana, sizi teker teker öldüreceğim'' der. Orhan, Leyla'yı arabasına bindirir. Cebinden koyu renkli bir çarşaf çıkartır. Gülerek ona ''Gözünü kapatacağım, bağlayacağım yani. Sürpriz var yine sana'' der. Leyla çok heyecanlanır ve gülerek ona ''Tamam olur olur aşkım'' der. Babür, Tuna ile buluşur. Tuna ''Beni haksızca haber yapanları dava ettiğin için çok sağ ol kardeşim'' der. Babür ''Rica ederim kardeşim. Gelişmeleri sana bildiririm, çok uzun sürmez zaten kanımca'' derken telefonuna bir mesaj gelir. Mesajda ''Kardeşin elimde. Ona çok yazık olacak!'' yazıyordur. Babür mesajı okur ve şoke olur! Şirin, polis Hikmet'e ''Tuna'yı halen neden içeri tıkmadınız?'' diye bağırır. Hikmet ''Elinizde delil yok çünkü. Zamanında bana çok şiddet uyguladı diyorsunuz. Bir iz yok vücudunuzda'' der. Şirin ''Çünkü geçti izler çok zor da olsa'' der. Tuna, Şirin'e sarhoşken evlilik teklifi etmişti. Ayıldığında ise bu olaydan hiç bahsetmemişti bile zamanında! Selim, Tuna'dan özür dilemeyip evi terk etmişti. En yakın arkadaşı Ogeday'ın evine gitmişti. Annesi ve babası buna çok üzülmüşlerdi. Tuna gözleri dolu bir halde içinden ''Allah'ım ben en yakın arkadaşlarımdan biri olan Ziynet'i aşık oldum. Çok utanıyorum!'' der. Ziynet içinden ''Ben bunu arkadaşlarıma söylemeli miyim? O öpücük çok saçmaydı. Tuna çok yakışıklı, çok iyi kalpli ama olmaz, olamaz'' der..

5. BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) HAFTAYA SİZLERLE OLACAK! O ZAMANA DEK YORUMLARDA BULUŞALIM, KONUYA BEĞENİ ATALIM ARKADAŞLAR.

@Angelica @Gizmen @STAR @Keith Long @Zeyno @AhmetBayram @Dosi @Alemdar @ömer karataş @SafNac @dreamy @Yakamoz-Asi @soo @Crazy Recep @mrt-06 @12.Adam @The_Erinch @tifosi12345
 

STAR

Favori Üye
Katılım
17 Temmuz 2016
Mesajlar
5,585
Reaksiyon puanı
6,129
Puanı
610
Eline emeğine sağlık.😊 Ben hala nedenss Tuna'nın yaptığını düşünüyorum.
 
  • Beğendim
Reactions: AhmetBayram

Forum İstatistikleri

Konular
170,135
Mesajlar
3,684,071
Kullanıcılar
8,412
Son Üye
sunrays