Katil Kim? - 3. Sezon 10. Bölüm - Büyük Final

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,961
Puanı
1,060
Katil Kim?

30. BÖLÜM (3. SEZON 10. BÖLÜM - BÜYÜK FİNAL)

Suat ''Gizemli katil Emre Kata diye biriymiş. Aranızda tanıyan var mı bu kişiyi?'' der. Tuna şoke olur! Ağlayarak ''Bu kişi Ziynet'in ilk aşkı. Ama yıllar önce olan bir olaydı bu yani. Üç ay çıkmışlar. İlk aşk yani sonuçta bu ne beklersin ki? Takıntılı biri diyordu Ziynet. Ama ona bulaşmamış o günden beri. Öyle sanmışız demek ki'' der. Gizemli katil ortaya çıkar! Jale ''Sen nasıl aşıksın ya?'' der. Asel ağlayarak ''Katillerin hepsini yakalayıp hapse tıkmak istiyorum!'' der. Aras birden onun boğazına yapışır. Emre ile boğuşurlar dakikalarca! Figen birden elindeki taşla Emre'nin kafasına defalarca vurur. Emre ölmüştür! Asya ''Kızım iyi misin?'' der. Figen ''Annem kahraman mı oldum ben şimdi?'' der. Aradan beş yıl geçmiştir. Artık her şey düzelmiştir, ortada katil falan yoktur! Figen gülerek Asya'ya ''Annem kazanmışım tıp fakültesini. Doktor olacağım ben'' der. Asya gururlu bir şekilde ''Maşallah sana kızım. Seninle çok gurur duyuyorum ve seni çok seviyorum'' der. Suat, Jale'ye ''Oğlumuz bir yaşına girdi. Aynı ben ya'' der. Jale ''En çok sana baktım herhalde hamileyken'' der ve çok gülüşürler buna. Asel, Aras'a ''Kızım Ziynet'imiz çok güzel oldu. İyi ki aldın bu elbiseyi ona'' der. Aras gülerek ''Tabii ki alacağım babasıyım ben onun. En kalitesini alırım hep'' derken oraya Tuna gelir. Tuna gülerek ''Amcan geldi Ziynet'im. Biliyor musun benim sevdiğim kişinin ismi de Ziynet'ti. Annenle baban onun ismini sana koydular. O kişi şu an cennette'' der ve gözleri dolar. Ziynet gülerek ''Tuna amca seni çok seviyorum. Sevgilin de eminim seni çok seviyordu'' der. Tuna birden uzaktan aşkı Ziynet'i görür. Ağlayarak içinden ''Canım seni çok özledim keşke ölmeseydin'' der ve gözyaşlarını silip tekrardan gülümser..

@Yakamoz-Asi @Gizmen @Dosi @Angelica @AhmetBayram @Alemdar @Zeyno @Keith Long @The_Erinch @STAR @mrt-06

• Harika
Reactions: Dosi
Eline sağlık @cokiyitvci
Final olduğu için diğer bölümlere göre daha uzun haliyle.
Duygusal bir bölüm olmuş.