Katil Kim? - 2. Sezon 3. Bölüm - Yeni Bölüm

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,373
Reaksiyon puanı
13,509
Puanı
1,060
Yaş
27
Katil Kim?

13. BÖLÜM (2. SEZON 3. BÖLÜM)


Zeynep gözyaşlarını silerek ''Orası yıllar önce yanmamış mıydı?'' der. Ömer Asaf ''Evet aynen öyle'' der. Giderler oraya! Birden kapılar kapanır! Defne ağlayarak ''Yine ölmesin aramızdan biri lütfen!'' der. Kapıları kontrol ederler. Cidden hepsi kapalıydı ve kaçacak bir yer yoktu oradan! Bir ses duyulur. Ses ''Merhaba hoş geldiniz. Yeni oyuna hoş geldiniz. Süreniz otuz dakika bu yeni oyunda. Ne mi oynayacaksınız? En yukarıdaki otomatik silah çeken manken adamı görüyorsunuz değil mi? Eğer aranızdan kimin öleceğine karar veremezseniz o manken adam rastgele iki kişiyi defalarca vurup öldürecek. Bence aranızdan birini seçin otuz dakika içerisinde yoksa bir kişiye değil iki kişiye yazık olacak'' der. Süre başlar!
Defne ağlayarak ''Ben öleyim arkadaşlar çünkü zaten ölü gibiyim şu an. Göktuğ'um olmadan yaşamak çok kötüymüş!'' der. Elif ağlayarak ''Yusuf'um bir şeyler de. Olmamalı böyle bir şey!'' der. Yusuf gözleri dolu bir halde ona ''Mantıklı aslında çünkü mesela sana bir şey olsaydı Allah korusun ben de yaşamak istemezdim ki'' der. Mustafa bu konuşmayı duyar ve onlara ''Hayır onu da kaybedemeyiz arkadaşlar'' der. Asya ''Çok yukarıda olmasaydı manken bir şekilde onu imha ederdik bence'' der. Asel ''Son dakikalar!'' der. Aras ''Bu makineyi nereden sonlandırabiliriz onu düşünmeliyiz. Hemen herkes etrafa baksın. En küçük yerlere bile bakın arkadaşlar!'' der. Ses tekrar duyulur. Ses ''Size bir şans daha. Sol en köşede bir testere var. Onu alın. Aranızdan biri kolunu kessin. Kimse ölmesin böylelikle şimdilik'' der. Suat bağırarak ''Cehenneme git Ecel!'' der. Jale ''Kimse sakın böyle bir şeyi yapmasın. Çünkü bu da ölüm gibi bir şey ki arkadaşlar!'' der. Tuna ağlayarak ''Her şey benim yüzümden. Niye benimle tanıştınız ki o gün o partide? Yapacağım evet'' der ve testereyi alıp gelir! Son iki dakika kalmıştır! Ziynet ağlayarak ''Saçmalama sen ister miydin bunlar olsun? Yapma sakın canım'' der..

2. SEZON 4. BÖLÜM (14. BÖLÜM) YAKINDA SİZLERLE OLACAK! O ZAMANA DEK YORUMLARDA BULUŞALIM, KONUYA BEĞENİ ATALIM ARKADAŞLAR.

@Gizmen @Dosi @Angelica @AhmetBayram @Zeyno @Alemdar @Keith Long @The_Erinch @STAR @mrt-06 @tifosi12345