'Katil Kim?' - 10. Bölüm - 1. Sezon Finali

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,372
Reaksiyon puanı
13,508
Puanı
1,060
Yaş
27
Katil Kim?

10. BÖLÜM (1. SEZON FİNALİ)


Cam kafesin içindeki gerçek polis Hikmet'tir! Hikmet bağırarak ''Hakan, ikizim sen ölmemiş miydin annemin doğumunda?'' der. Hakan gülerek ''Ölmemişim demek ki'' der. Hikmet ağlayarak ''İkizim bunu niye yaptın bana ve onca masum insana?'' diye sorar. Hakan ağlayarak ''Annem beni öldü sandı attı. Allah'tan üvey ailem bana hep iyi baktı. Bu günlere geldim onların sayesinde!'' der. Hikmet ağlayarak ''Aybüke'yi tanıyor muydun, kardeşimizi?'' diye sorar. Hakan ağlayarak ''Uzaktan evet. Annemin ve babamın cezasını sizler çekmeliydiniz!'' der ve içeri girip onu silahla kafasından vurur! Hakan ağlayarak içinden ''Anne baba beni hiç sevmediniz siz!'' der..

Devran ve Lina'nın cesetlerini de depoya getirmiştir Hakan! Aylin gelir birden oraya. Hakan tüm her şeyi ona da anlatır! Şoke olur Aylin! Aylin şoke bir halde ''Şok içerisindeyim kusura bakma. Peki bu Leyla'ya ne olacak? O da mı ölecek?'' der. Ormanlık alana geçerler! Oraya Selim, Şirin, Ogeday, Suat, Tuna ve Ziynet de gelir! Birden ortaya maskesiyle Hakan çıkar. Gülerek onlara ''Oyunun sonuna geldik canlarım!'' der. Tuna gülerek ''Bunun için konum attın hepimize demek ki'' derken maskesini açar! Bilmeyenler şoke olur!

Birden hepsi Aylin tarafından uyuşturulur uzaktan elindeki şeyle! Hepsi yere yığılır! Hareket edememeye başlayacaklardır beş dakika içerisinde! Hakan gülerek ''Beş dakikanız var. Hareket edemeyeceksiniz hiç beş dakika sonra. Burada bir yerlerde gizli bir bomba var! O da beş dakika sonra patlayacak! Bakalım kimler yaşayacak?'' der ve önce Aylin'i vurup sonra kendisinin kafasına sıkar! Şoke olur oradakiler!

11. BÖLÜM (2. SEZON) YAKINDA SİZLERLE OLACAK! O ZAMANA DEK YORUMLARDA BULUŞALIM, KONUYA BEĞENİ ATALIM ARKADAŞLAR.

@STAR @AhmetBayram @Dosi @ömer karataş @Gizmen @Angelica @tifosi12345 @Keith Long @Zeyno @12.Adam @mrt-06 @The_Erinch
 

Dosi

Süper Mod.
Katılım
10 Mart 2015
Mesajlar
85,457
Reaksiyon puanı
108,303
Puanı
1,060
Eline sağlık @cokiyitvci
1 aya sığdırmışsın tüm bölümleri. Bence gayet iyi.
Bu tarz dizilerde ters köşe olması güzel. Güzel olmuş
 
  • Harika
Reactions: cokiyitvci

Keith Long

Favori Üye
Katılım
22 Eylül 2012
Mesajlar
51,303
Reaksiyon puanı
29,628
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
  • Harika
Reactions: cokiyitvci