The_Erinch
Favori Üye
Ahahaha ne muhabbetler dönüyormuş eskiden laaaaa 🤭🤭🤭
Şimdi hemen forum huzuru bozmaktan uyarı yapıştırırlar 😂😂😂
Herkes ergenliğin en zirve döneminde yaşlar 13-18 arası genelde bir de sjsjsjsAhahaha ne muhabbetler dönüyormuş eskiden laaaaa 🤭🤭🤭
Orada 13 yaşında Hersenbergi görünce bitti olay zaten 😄🤭😄🤭(tabe o yıllardaki yaşı)Herkes ergenliğin en zirve döneminde yaşlar 13-18 arası genelde bir de sjsjsjs
Daha önce bakmışım buna hatta senin bazı yorumlara da ifade bırakmışım@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Mr.At @Gerekli24 @The_Erinch forumun efsane konularındandır sjsjsjs
Yorumlar da çok komik ve utanç verici ama![]()
13 olduğuna bakma çok fenaydı o daOrada 13 yaşında Hersenbergi görünce bitti olay zaten 😄🤭😄🤭(tabe o yıllardaki yaşı)
O dönem Kate Upton bizim için çok ayrı seviyeydi şimdiDaha önce bakmışım buna hatta senin bazı yorumlara da ifade bırakmışım![]()
13 olduğuna bakma çok fenaydı o da
------
O dönem Kate Upton bizim için çok ayrı seviyeydi şimdi
Sadece okuldaki kızlar ve Türk dizi, filmlerinden aşinayız karşı cinse o dönemler birden böyle bir kız görünce kafayı yemiştik hatırlıyorum sjsjsjs her reklam çekiminde foruma konusu da açılırdı![]()
Sayfa sayısı eksilmiş, Bazı mesajlar kayıp@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Mr.At @Gerekli24 @The_Erinch forumun efsane konularındandır sjsjsjs
Yorumlar da çok komik ve utanç verici ama![]()
Sayfa sayısı eksilmiş, Bazı mesajlar kayıp![]()
özledim orçoyu...13 olduğuna bakma çok fenaydı o da
------
O dönem Kate Upton bizim için çok ayrı seviyeydi şimdi
Sadece okuldaki kızlar ve Türk dizi, filmlerinden aşinayız karşı cinse o dönemler birden böyle bir kız görünce kafayı yemiştik hatırlıyorum sjsjsjs her reklam çekiminde foruma konusu da açılırdı![]()
Orço nasıl 25 oldu yav yaşlandık ciddenözledim orçoyu...
uzun süre sıhbet edemedik ama fırlmaydı kerata.
orçoyu 25 yapan bu zalim hayat ,bizlere neler yapmaz be Aykutcum.Orço nasıl 25 oldu yav yaşlandık cidden![]()