Katar'ın Türkiye Sevgisi

Büyük bir sevgidir. Öyle büyük bir sevgidir ki her ay Cumhurbaşkanımız bizzat ayaklarına gitmekte, her 3 ayda bir büyük kuruluşumuzu satın almaktalar. Karadeniz kıyı kesimini parsel parsel satın almakta, alamadıkları yerleri de kibritçi eller vasıtasıyla dümdüz edip yine almaktadırlar. Kısaca Devlet-i Aliyye'yi ayakta tutan yegane dostlarımız arasındadırlar.

Ulan ne abarttın be iyi masal çıkar bundan

hahahah @Harunnn60 çok sözlük okuyor bu günlerde inş incici olmaz ayoll
bari ilginç konular bulsa? mesela ilk güzellik yarışmasını hangi kız kazandı kainat güzelleri soyununca nasıl görünür falan filan böyle halkın merak edeceği konular paylaşsa @Harunnn60 bende konularını takip ederim
ama gitmiş katırın türkiye sevgisi diye alakasız konular bulmuş neyine bakalım konunun

hahahah @Harunnn60 çok sözlük okuyor bu günlerde inş incici olmaz ayoll
Hahah inciden davet aldım.
İnciyi de bilirmiş.

Açarız desterem senin için.

Hahah inciden davet aldım.
İnciyi de bilirmiş.

Açarız desterem senin için.
hhahah bilirim ben ayoll yolunu hiç hayırlı görmüyorum @destere yide dikkate alma bu işten tamamen elini eteğini çek bence yabancı konulara alalım seni tekrar

Türkiye, Suudiler ve Katar son zamanlarda Ortadoğu'nun parlayan üçlüsü anlaşılan kıskanılmaya devam ediliyorlar.

Evet bugünde o güzel sevgilerinden bir tane haber daha gördük.

Star, NTV, Kral TV ve NTV Spor'un Katar'lı Gruba Satılması

Koskoca Sayın Cumhurbaşkanımızı, enerji bakanına karşılatacak kadar büyük bir sevgi

Lig TV'de Katara satilmisti galiba.

THY'de yakinda Katar'a satilirsa sasmamak gerek diyorum.