Katar'ın Türkiye Sevgisi

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,771
Puanı
1,061
thumbs_b_c_84eef3d3a25a9418e8f1423b3fb593ba.jpg

Bu sayede Türkiye'nin 3.abisi olma yolunda hızla ilerlemektedir. . (1.ABD, 2.Rusya)

http://www.yeniakit.com.tr/haber/katar-turkiye-ne-zaman-isterse-haziriz-281318.html

http://www.viratrabzon.com/haber/karadeniz-yayla-ve-kiyilari-katara-mi-pazarlaniyor-31544.html

Büyük bir sevgidir. Öyle büyük bir sevgidir ki her ay Cumhurbaşkanımız bizzat ayaklarına gitmekte, her 3 ayda bir büyük kuruluşumuzu satın almaktalar. Karadeniz kıyı kesimini parsel parsel satın almakta, alamadıkları yerleri de kibritçi eller vasıtasıyla dümdüz edip yine almaktadırlar. Kısaca Devlet-i Aliyye'yi ayakta tutan yegane dostlarımız arasındadırlar.

Büyük bir sevgidir. Öyle büyük bir sevgidir ki her ay Cumhurbaşkanımız bizzat ayaklarına gitmekte, her 3 ayda bir büyük kuruluşumuzu satın almaktalar. Karadeniz kıyı kesimini parsel parsel satın almakta, alamadıkları yerleri de kibritçi eller vasıtasıyla dümdüz edip yine almaktadırlar. Kısaca Devlet-i Aliyye'yi ayakta tutan yegane dostlarımız arasındadırlar.
Ulan ne abarttın be iyi masal çıkar bundan :D

hahahah @Harunnn60 çok sözlük okuyor bu günlerde inş incici olmaz ayoll :A :A :A
bari ilginç konular bulsa? mesela ilk güzellik yarışmasını hangi kız kazandı kainat güzelleri soyununca nasıl görünür falan filan böyle halkın merak edeceği konular paylaşsa @Harunnn60 bende konularını takip ederim:) ama gitmiş katırın türkiye sevgisi diye alakasız konular bulmuş neyine bakalım konunun :)

hahahah @Harunnn60 çok sözlük okuyor bu günlerde inş incici olmaz ayoll :A :A :A
Hahah inciden davet aldım. :F İnciyi de bilirmiş. :A

bari ilginç konular bulsa? mesela ilk güzellik yarışmasını hangi kız kazandı kainat güzelleri soyununca nasıl görünür falan filan böyle halkın merak edeceği konular paylaşsa @Harunnn60 bende konularını takip ederim:) ama gitmiş katırın türkiye sevgisi diye alakasız konular bulmuş neyine bakalım konunun :)
Açarız desterem senin için. :A

Hahah inciden davet aldım. :F İnciyi de bilirmiş. :A

Açarız desterem senin için. :A
hhahah bilirim ben ayoll yolunu hiç hayırlı görmüyorum @destere yide dikkate alma bu işten tamamen elini eteğini çek bence yabancı konulara alalım seni tekrar :A :A :A

Türkiye, Suudiler ve Katar son zamanlarda Ortadoğu'nun parlayan üçlüsü anlaşılan kıskanılmaya devam ediliyorlar.

Evet bugünde o güzel sevgilerinden bir tane haber daha gördük. :A

Star, NTV, Kral TV ve NTV Spor'un Katar'lı Gruba Satılması

Koskoca Sayın Cumhurbaşkanımızı, enerji bakanına karşılatacak kadar büyük bir sevgi

Lig TV'de Katara satilmisti galiba. :D

THY'de yakinda Katar'a satilirsa sasmamak gerek diyorum. :A