Yeme-İçme Kat Kat Tat

aaa diğer bakallarlara marketlere hiç dikkat etmedim ama bizim mahalledeki bakkalda hep olur kat kat :F:F:F

ama bende yıllardır peki göremiyorum mesala çocukluğumda ens evdiğim şeylerden biriydi yıllardır hiç satan yer buralamadım buralarda hep yeni yeni modelleri başka markaları çıkmış 96-2000 yılları arasında yediklerimden bulamıyorum şu son yıllarda :(:(:(
89DBA272A11C9CBACA87D441FD92FB98.jpg

Altta ki resmi kaldir bari :D @OzaN bu nasil oluyor anlamadim su siteden izinsiz kopyalandi falan

aaa diğer bakallarlara marketlere hiç dikkat etmedim ama bizim mahalledeki bakkalda hep olur kat kat :F:F:F

ama bende yıllardır peki göremiyorum mesala çocukluğumda ens evdiğim şeylerden biriydi yıllardır hiç satan yer buralamadım buralarda hep yeni yeni modelleri başka markaları çıkmış 96-2000 yılları arasında yediklerimden bulamıyorum şu son yıllarda :(:(:(
89DBA272A11C9CBACA87D441FD92FB98.jpg
Bende bunu göremiyorum ne zamandır halbuki İstanbul'un göbeğinde yaşıyorum. :(

Yarın dikkatli bakacağım bakalım var mı buralarda. :F Bu modelin tam adı ne? Peki ... (Krema-Çikolata vs. sen yaz.)
işte boyutu bu şekilde olup peki yazıcak üstünde yani bna benzeyen değişik markaları kekler var boyutu aynı ama markaları isimleri değişik yanı ismi peki olucak :F