Yeme-İçme Kat Kat Tat

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Yıllardır ortalarda gözükmeyen efsanevi yiyecek.

Bugün yeniden markette görmemle çocukluğuma döndürüp, büyük bir sevinç yaşattı. Sonrasında ise görmüşken bol bol almadığım için üzdü. Hiç satıştan kalkmaması gereken tatlardan.

Kakaolusunu çok sevdiğim ve uzun zamandır yemediğimi hatırladığım enfes bir tat.

Sanırım 2-3 senedir görüyorum ama sadece 1-2 kez aldım.

aaa sen nerede yaşıyorsun @OzaN
bizim burada bile var bundan hiç bakkaldan eksik olduğunu görmedim daha geçen ay yemiştim ara sıra alırım kakolu favorim

Belli yerlere (az sayıdaki) geliyor herhalde ama marketlerde hiç yoktu yıllardır.
aaa diğer bakallarlara marketlere hiç dikkat etmedim ama bizim mahalledeki bakkalda hep olur kat kat

ama bende yıllardır peki göremiyorum mesala çocukluğumda ens evdiğim şeylerden biriydi yıllardır hiç satan yer buralamadım buralarda hep yeni yeni modelleri başka markaları çıkmış 96-2000 yılları arasında yediklerimden bulamıyorum şu son yıllarda

Son düzenleme:
Çok güzeldi eskiden çok alırdım. Ama şimdi kruvasan çıktı. Çok benziyorlar bence.

O üzerindeki çıtırlğı bilmeyen yoktur herhalde.

Ben de peki'yi görüyorum çok sık olmasa da.

nasıl yıllardır görülmeyen her yerde var

çok güzel tadı vardır bayadır almıyorum gerçi

Ozana katılıyorum bende yıllardır görmüyordum hiç bir markette denk gelmedi ama geçenlerde İzmire gittiğimde bi bakkalde denk geldi tabi almadan geçilmez.

Küçükken evimin aşağısındaki bakkaldan günde en az 2 tane aldığım yiyecek.

Bizim burayada yeni gelmiş.

Çilekliye uzaktan bakınca, sosisli börek gibi duruyordu. Fakat pek beğenmedim, özellikle dışı biraz bayat gibi geldi. Fındıklıyı ne zaman yerim bilmiyorum, canım çekmiyor.

Son düzenleme:
Bu yaşıyor muymuş? Favorimdi

Fikret Orman: En son kat kat kat yemeyi 14,15 yaşlarında bıraktım.

Müthiş bir şeydir, nescafe'nin yanında en güzel giden.
Bizim buradaki bakkala hep geliyor bakkala gidip Kat Kat almayınca adam şaşırıyor o derece sıklıkla alırım.

Çileklisi de güzeldir ama tabii ki en güzeli çikolatalı olanı.

Efsane bizim burada bimde falan satiliyor
. Piko bulsam cuval dolusu alacam ama bulamiyoruz )Erzuruma gittigimde gormustum
Ama Manisa da bulamadim malesef )

Bizim burada hepsi var o zaman.