O bile söndüremez bu yangını.İtfaiyeyi ara.
Teşekkür ederim Mert. İnş. diğer bölümleri de beğeneceksiniz. Çünkü dizideki hareketlilik giderek artıyor.Çok güzel olmuş aman uzatma bence böyle gayet iyi hemen akıcı bir şekilde okudum. 😉
Eline sağlık.
Benim de çözümlerim bitti.O bile söndüremez bu yangını.
Peki.senaryoların hakkında bir kere değerlendirme yapmıştım 6 ay benimle konuşmadın bir daha töbe aynı hataya düşmem ben çıkıyorum başarılar
Dizide çok fazla karakter var, yeterli başvuru olmadığından forum dizisi konusunu iptal ettim.
Okudum gayet güzel olmuş kısa olmasıda iyi olmuş pek sıkmadan ve kısaca geçmiş.
Aslında ilk başlarda Demir Sinem böyle karakterlerin olması anlamsız geldi ama sonrasını okuyunca anlamlandı.
Eline Emeğine Sağlık Esra.Devamına mutlaka etiketle.@dizi kolik
Çok teşekkür ederim Umut. Karakter analizi yaparım ben aslında her diziye ama bu diziye yapmadım, okudukça anlaşılıp merak edilsin diye. İlgide beklediğimden iyi geldi. Böyle devam ederiz İnş.
Eğer her bölüm böyle ilgi görürse şayet diziye final yapmaktan vazgeçebilirim yani 16. bölümde sezon finali yapmış oluruz final yerine.
Özet eskiden benim forumda başlattığım bir olaydı ama bilmiyorum yeni dizilerde pek yapma taraftarı değilim gibi. Ama yinede bir düşüneyim.Boş zaman buldukça yazmaya devam et bence.Ama Türklüğünü belli edip cıvıtma noktasına gelme.Kararı sen ver ama ben takip ederim.Birde kısa bir özet olsa iyi olur.şimdiden unuttuk bile.
Özet eskiden benim forumda başlattığım bir olaydı ama bilmiyorum yeni dizilerde pek yapma taraftarı değilim gibi. Ama yinede bir düşüneyim.
Zaten kaliteden ödün vereceğimi hissettiğim an uzatmadan bitiririm diziyi ben. Sezon finali bile yapmayabilirim.
Şu özet işini bir düşüneyim o zaman.Kesinlikle Kalite olmazsa olmazımız.
Özet olsun cidden nereden geldiği unutuluyor yada bölümde işlenilen kısmın nereden gelindiğine dikkat çekmek açısındın 2-3 satırlık bir şeyler yazmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?