- Reaksiyon puanı
- 6,417
- Puanı
- 1,059
Pompy ile ne alakası var konunun?@pompy reyiz rakip çıktı sana
Oda dizi yazıyorda onun için alaka kurdum?Forum dizisi olacaktı ama forum dizisi olmadı yani yeterli başvuru olmadığından dolayı iptal ettim.
@Forumdash @Fks14 @denizz19 @sokak sanati @EveN @Yakamoz-Asi @mrt-06 @Billy Kane @beyazsoy @KayıpSehir @xemrexxx @cevaa @BesaleT @XanTier
Pompy ile ne alakası var konunun?
Bence bir daha eskisi gibi olmaz.Senaryo devri geçti artık. Yazın yeniden canlanır.
Yok yani tamam o da senaryo yazıyor ama arada baya fark var.Oda dizi yazıyorda onun için alaka kurdum?
Teşekkür ederim.1 saat sonra okuyup yorumlarım. Düzen güzel olmuş.
Takılıyorum ya kızma tamam ben okim diziniYok yani tamam o da senaryo yazıyor ama arada baya fark var.
Teşekkür ederim.
Senaryo devrinin geçmesi düzgün bir senaryo yazılmadığından dolayı bence, eğer düzgün senaryolar olursa şayet tekrar eskisi gibi olabiliriz. Meydanı boş bıraktık, ben bu başlığı yeniden canlandırmak istiyorum. Eskisi gibi "Kalite" hakimiyet kursun istiyorum.Senaryo devri geçti artık. Yazın yeniden canlanır.
Yok kızmadım zaten. Umarım beğenilir.Takılıyorum ya kızma tamam ben okim dizini
Kanalı çok uğraştı dizi yayınlansın diye ama senarist çok rahattı bazı konularda.Bir zamanlar ben de dizi yapacaktım. Yapmıştım da ama yayınlanmadan bitti.
Sanırsam kanal sahibi tatile gitmişti. Bu sırada yazar da nasılsa daha var diye yatmıştı.Kanalı çok uğraştı dizi yayınlansın diye ama senarist çok rahattı bazı konularda.
Kanal D iflas etti, bilmiyor musun?Sanırsam kanal sahibi tatile gitmişti. Bu sırada yazar da nasılsa daha var diye yatmıştı.
Hem kanal 'Griffin' yazıyor yukarıda. Kanal D'ye ne oldu?
Artık orijinal senaryo yazmaya karar verdim. O yüzden.fena değil ama müzik girer yazı görürüz gibi şeyler gitmeseydin akıcılığı bozmuş onlar ece melek senaryolarından oluyor)))
orjinalde müzik girer yazmaz yalnız ece melek kafalarına göre yazıyor))Kanal D iflas etti, bilmiyor musun?
O kadar dizi alırsak ve hepsine o kadar masraf yapıp yayınlamazsak tabi iflas eder.
Artık orijinal senaryo yazmaya karar verdim. O yüzden.
Ne ara iflas ettik ya?Kanal D iflas etti, bilmiyor musun?
O kadar dizi alırsak ve hepsine o kadar masraf yapıp yayınlamazsak tabi iflas eder.
Artık orijinal senaryo yazmaya karar verdim. O yüzden.
Kazanmak Için 25 Saniye stoklu bölümleri yayınlayacaktım ilgi görmez mi diyorsun yani.Senaryo devri geçti artık. Yazın yeniden canlanır.
Beni Sihirli annem selina senaryosundan sikayet gitti dine aykiriymis diye ozanda kısıtladı asayis merkez 7 haftada 1 olunca is zora girdiNe ara iflas ettik ya?
Aslında yayınlasak daha giderdik ama. Neyseki tek yayınlamayan ben değilim.