TRT 1 Kasaba Doktoru - Dizi Yorumları

fav10.net

fav10.net
Konu Sahibi
Katılım
2 Ekim 2019
Mesajlar
300
Reaksiyon puanı
271
Puanı
84
Yaş
17
Konum
https://fav10.net/forum/
Web Sitesi
fav10.net
gicm7wz.jpg


TRT 1'in yeni dizisi Kasaba Doktoru bu akşam yayın hayatına başladı.

Yapımcılığını ARC Film'in, yönetmenliğini Arda Sarıgün'ün, senaristliğini İlker Arslan ve Barış Erdoğan'ın üstlendiği yapımın kadrosunda Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Vildan Atasever, Özgün Karaman, Barış Yıldız ve Sinan Albayrak yer alıyor.

Kore yapımı 'Dr. Romantic' dizisinden uyarlanan yapım ile ilgili tüm yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz.

Kasaba Doktoru, yeni bölümleriyle her Cuma 20.00'de TRT 1'de!
 

Forumdash

Favori Üye
Katılım
21 Temmuz 2012
Mesajlar
66,140
Reaksiyon puanı
38,907
Puanı
1,060
Niye kimse yorum yapmamiş???

Diziyi az önce izledim. Bir sıkıldım bir eğlendim. İlk 45 dk güzeldi. Sonra aniden aşka bağladılar vıcık vıcık bir sahne geldi ekrana. Noldugunu anlayamadım. Heralde ruya dedim. Meğerse gerçekmiş:F Hayatımda bu kadar saçma sapan geçişler görmedim. Yönetmen bırakırsa diziyi bu dizi kör topal ilerler ama kalacaksa bu kopuk sahnelerle yaz sonu zor görür.

İkinci kısımın 1.5 saat sonrası da güzel geçti. Hatta şöyle diyeyim. Med Yapım'ın koca koca hastanelerde çektiği dizileri kücük devlet hastaneleri görünümdeki binalarda çekerek medyapıma kapak yapmişlar:A

Deniz Can Ateş çok temiz yüzlü kalmiş dizide beğendim. Çağatay'ın Tozlu Dereli hali gibi :A Hazal Subaşi'ni ilkkez izledim dudak ısırma halleri haricinde sıkılmadım hatta ergen dizilerinde başrolleri hiç sevmem ama burada uyumlu buldum gayet iyiydi.

Vildan'ı izlemeyi özlemişim ama hem çok yaşlanmış hem de donuk geldi oyunculuğu(b)

Genel olarak cumaya güzel alternatif olmuş. Medical/hastene ne diyorsanız bu tür dizileri izlemeyi severim. Ama türk dizisi versiyonları sonradan sıkar hep. O yuzden bi süre beni idare eder ve yolu acık olsun temennesinde bulunayım ve nokta:A
 

mesmeso

Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,527
Reaksiyon puanı
9,532
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
İlk bölüm zaman kaybı gibi geldi. Doktor dizisi mi romantik komedi mi belli değil. Ozan Akbaba sayesinde Deniz Can ve Hazal'a alışırım diye diziye başladım ikisinden daha da soğudum neredeyse. Bundan sonra hep böyle gidecekse devam etmeme gerek kalmaz.