RüzgarGülü
Süper Favori Üye
O ne demek ya. Övdün mü dövdün mü?Bütün güzel duyguların yok olmasında senin adın var be Trabzonsporum.
O ne demek ya. Övdün mü dövdün mü?Bütün güzel duyguların yok olmasında senin adın var be Trabzonsporum.
Şu maçı alsa 4/5 sıra hesabı yapıyor olacaktı. Berabere kalarak her şeyi öldürmüş oldu. Kupa maçı hariç, Trabzonspor adına kalan 4 maç artık formaliteden ibaret.O ne demek ya. Övdün mü dövdün mü?![]()
Haftaya GS maçı Galatasaray için daha kolay geçer. Keşke yense rekabet artsa güzel futbol seyri çıkardı ama öyle oldu malesef dediğin gibiŞu maçı alsa 4/5 sıra hesabı yapıyor olacaktı. Berabere kalarak her şeyi öldürmüş oldu. Kupa maçı hariç, Trabzonspor adına kalan 4 maç artık formaliteden ibaret.
Yense biz yenebilecek miydik sanki puan farkı 5 e inecekti. 3 beraberliğe bile takıyorlar.Haftaya GS maçı Galatasaray için daha kolay geçer. Keşke yense rekabet artsa güzel futbol seyri çıkardı ama öyle oldu malesef dediğin gibi
Bizim zaten ihtimalimiz kalmadı ya.Yense biz yenebilecek miydik sanki puan farkı 5 e inecekti. 3 beraberliğe bile takıyorlar.
Ali Koç’un var Galatasaray 4 maçta puan kaybedecek diyor Fenerbahçe 4 4 yapacak diyor @12.AdamYense biz yenebilecek miydik sanki puan farkı 5 e inecekti. 3 beraberliğe bile takıyorlar.
İmkanı yok reyiz. İhtimal dahi vermiyorum ben boşa ümide kapilmaya gerek yokAli Koç’un var Galatasaray 4 maçta puan kaybedecek diyor Fenerbahçe 4 4 yapacak diyor @12.Adam
Başkan kendini kurtarmaya çalışıyor bende biliyorum karşımızdaki Rakip Trabzon değil Galatasaray o 1 puanı alır şampiyon olur @RüzgarGülüİmkanı yok reyiz. İhtimal dahi vermiyorum ben boşa ümide kapilmaya gerek yok![]()
Derbi kazanmadan şampiyon olunur iddiasi yanlış morinyo hata yaptiBaşkan kendini kurtarmaya çalışıyor bende biliyorum karşımızdaki Rakip Trabzon değil Galatasaray o 1 puanı alır şampiyon olur @RüzgarGülü
Bunlar primin azlığından kaybetti Teknik direktör eğer prim az diye oynamazsanız 2000 Şınav 2000 mekik 200 tür ısınma Turu 180 dakika çift kale maç cezaDerbi kazanmadan şampiyon olunur iddiasi yanlış morinyo hata yapti