Kasım Ayının İlk Yarısında Hangi Kanal Zirvede ?

dikkatimi çekti vadinin shareleri çok yüksek çıkıyo ilginç erkeklerde 14 le 40 share alırken my kadınlarda 14 le 32 share alabilmiş

Kupa maçı da ikinci olmuştu en son yanılmıyorsam, maçlar televizyonculuğun en büyük reyting kaynağı artık...

bjk ofspor maçı 2.olmuştu da tr kupası maçlarını kimse takmaz pek ama milli takımın hazırlık maçı 1.olmuştu

- - - Ekleme - - -

bu yazıyı nasıl yazdın arkadaşım copy yapmadan .d

kopyala yapıştır mecburen başka türlü nasıl yapsın

dikkatimi çekti vadinin shareleri çok yüksek çıkıyo ilginç erkeklerde 14 le 40 share alırken my kadınlarda 14 le 32 share alabilmiş

vadinin saatinde yüksek reytingli çok iş yok
my nin saatinde 5-6 reytinglik sakarya-kuzey-pis yedili var az share ile yksek reyting alabiliyor

- - - Ekleme - - -

kurallar geyikçileri durduramaz

vadiye rakip aranıyo gel berenim gel sıra sende rakip kalmadı maçlarıda ezdik sıra sende ocağa da çok var yav kasım bitti sayalım aralık oo o zamana kadar 20 reyting oluruz zevki çıkmaz işin

vadiye rakip aranıyo gel berenim gel sıra sende rakip kalmadı maçlarıda ezdik sıra sende ocağa da çok var yav kasım bitti sayalım aralık oo o zamana kadar 20 reyting oluruz zevki çıkmaz işin

İntikam Umutsuz'dan daha başarılı olamaz diye düşünüyorum, bence Vadi'yi Monk biraz dizginleyebilir anca, ama o perşembe olmayacak.

Vadi 3 Bölüm ortalamasi 13 Reyting, 20+ Erkekler de 14 Reytingi gecmis helal olsun vallahi. Kadinlar Vadi izlemez diyoruz ama Vadi kadinlardada 2. sirada ve aldigi Reyting 12.85 yani bu mu izlenmeyen dizi nin Reytingleri. kurtlar Vadisi acik ara Türkiye nin en fazla izlenen dizisidir.

atv HDE'yi bitirmeli.Harry'i koysun o saate.Harry nerde? Where are you Harry?!!!!!!!!!!!!!!!

Erkek-kadın-çocuk ayrımlarında hep hatalar oluyor açıkçası, onları çok dikkate almamak lazım.

samanyolu biraz daha inek şaban filmi koysa showu geçecek vallahi
))))))) showun düştüğü durum ne be
)))

Kadinlar hala erkek baskısı yuzunden KVP izlemeye zorlanmiş
Kadınlarimiza yazık
Ben hiç birkadın görmedim ne fragmanında heycanlanan nede ertesi gün konuşan.

- - - Ekleme - - -

Mahsun'u kırmak istemiyorlar sanırım...
BİÜ iyi şimdilik ortak bi kararla tezden bitmeli.

yoo bizim tüm kadınlar izliyo annem hep izler babaannem halam yengelerim hepsi izliyolar bizde babam 10 yıldır kaçırmaz ben hiç kaçırmam kardeşlerim vadici zaten
annemde doğal olarak izleyecek başka şansı yok yani böyle 13 reyting işte kadınlarda da kralız erkekleri söylemiyom bile

Ev kadınlarını Vadi izlerken hayal edemiyorum.

neden hayal edemiyon ki biz ailecek izliyoruz kendi gününde kendi saatinde bizim gibi milyonlarca aile olduğuna da adım gibi eminim ki veriler ortada fazla söze gerek yok açıkçası ben bir erkeğin uek izleyebileceğini hiç hayaledemiyorum vadi varken üstelik
yalan mı?

- - - Ekleme - - -

daha bu bişey değil hele şu fb maçları bi bitsin vadi ivmeyi bi yakalarsa önüne alamaz kimse 15 in altına düşmez buraya yazıyorum