Var birileri, eski dostlar. Gerçi onlar çoktan gitti.
Allah muhabetinizi artırsın ))))
Var birileri, eski dostlar. Gerçi onlar çoktan gitti.
Kupa maçı da ikinci olmuştu en son yanılmıyorsam, maçlar televizyonculuğun en büyük reyting kaynağı artık...
bu yazıyı nasıl yazdın arkadaşım copy yapmadan .d
Allah muhabetinizi artırsın ))))
bu yazıyı nasıl yazdın arkadaşım copy yapmadan .d
Bir ara forum çok iyiydi, geyik takımı falan muhteşemdi.
dikkatimi çekti vadinin shareleri çok yüksek çıkıyo ilginç erkeklerde 14 le 40 share alırken my kadınlarda 14 le 32 share alabilmiş
vadiye rakip aranıyo gel berenim gel sıra sende rakip kalmadı maçlarıda ezdik sıra sende ocağa da çok var yav kasım bitti sayalım aralık oo o zamana kadar 20 reyting oluruz zevki çıkmaz işin
Vadi 3 Bölüm ortalamasi 13 Reyting, 20+ Erkekler de 14 Reytingi gecmis helal olsun vallahi. Kadinlar Vadi izlemez diyoruz ama Vadi kadinlardada 2. sirada ve aldigi Reyting 12.85 yani bu mu izlenmeyen dizi nin Reytingleri. kurtlar Vadisi acik ara Türkiye nin en fazla izlenen dizisidir.
İntikam Umutsuz'dan daha başarılı olamaz diye düşünüyorum, bence Vadi'yi Monk biraz dizginleyebilir anca, ama o perşembe olmayacak.
atv HDE'yi bitirmeli.Harry'i koysun o saate.Harry nerde? Where are you Harry?!!!!!!!!!!!!!!!
monk hiç olmz engin günaydın 5 reyting bile alamaz
BİÜ iyi şimdilik ortak bi kararla tezden bitmeli.Mahsun'u kırmak istemiyorlar sanırım...
Kadinlar hala erkek baskısı yuzunden KVP izlemeye zorlanmiş Kadınlarimiza yazık Ben hiç birkadın görmedim ne fragmanında heycanlanan nede ertesi gün konuşan.
Mahsun'u kırmak istemiyorlar sanırım...
- - - Ekleme - - -
Düzgün uyarlanırsa Yalan Dünya'yı geçebilir gibi geliyor bana.
Ev kadınlarını Vadi izlerken hayal edemiyorum.