Kasım 2021 Ayının En Favori Üyesi : Yakamoz-Asi

@xdragxx anlatsın sjjsjsjjsjjsj
@xdragxx ya burdan da olur özel de olur her yerden bekliyorum

------

Boşverin önemli bir şey değil
Anlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttttttt
------

Her yerden de çıkma be adam...
OK

Öncelikle bana oy veren ve bu ünvana sahip olmama vesile olan herkese teşekkürlerimi iletiyorum.

Benimle birlikte finalde yarışan @Araf @Emre Ozansoy ve @Maskeli Fedai 'yi de tebrik ederim.

Kasım ayı için bu oylamayı kazanmak, benim için güzel ve anlamlı oldu. Hastalık, hastane günleri ve sizin desteğiniz, doğum günü derken ilginç bir kasım ayı oldu.

Herkese tekrar teşekkür ederim.

Etiket güzelmiş. Taca iyi bakmışsın @The_Erinch
gelecek ay karlı Alp dağlarında teslim töreni yaparız.

Dipnot: İsviçreli kötü moderatör geri dönmüyor.

Tebrikler toprağım. İyi bir geri dönüş yaptın.

Tebrikler eski toprak

Kasım ayında doğmuş biri olarak, Kasım ayının favori üye olması çok hoş bir tesadüf olmuş @Yakamoz-Asi için

İsviçreli çok iyi moderatör efsane döndü. Tebrikler

Şahanesin @Yakamoz-Asi artık çikolata gönder bana yeter yani

Türkiyeden İsviçreye Gidiyor Tacım

Tebrikler Ömercim;tacıma iyi bak
@Yakamoz-Asi

Tebrik ederim kendisini.

Tebrik ediyorum Ömercim nice başarılara
@Yakamoz-Asi

Bu muhteşem geri dönüşün taçlandırılması lazımdı, hak eden kazanmış oldu böylece. Tebrikler @Yakamoz-Asi

Tebrikler @Yakamoz-Asi başarılarının devamını mı dileyeyim yoksa huzurlu bir emeklilik mi dileyeyim bilemedim

Tebrikler @Yakamoz-Asi başarıların daim olsun 😊

Altın Kelebek ile aynı gün olması da epey manidar oldu.

Reactions: Yakamoz-Asi