@vadikızı hayır Rihanna ya 1 verdin.Önce öyle dedin sonra Rihanna 1 diye düzelttin
pardon unutmuşum ya
Bu hafta oy kullanma en iyisi beni düşünüyorsan. Kalbimi dahada parçalamak istemiyorsan oy kullanma.
olurmu öyle şey verecem oy
@vadikızı hayır Rihanna ya 1 verdin.Önce öyle dedin sonra Rihanna 1 diye düzelttin
Bu hafta oy kullanma en iyisi beni düşünüyorsan. Kalbimi dahada parçalamak istemiyorsan oy kullanma.
pardon unutmuşum ya
olurmu öyle şey verecem oy
Nasılda kandırmaya çalışıyor. Hiç tanıdığım gibi çıkmadı Melek abla.
Beni düşündüğün yok senin. İçin rahat anlaşıldı.
olurmu öyle şey ben ne kadar üzüldüm biliyormusun sen
kimseyi kandırmıyorum unutmuşum işte
Neyse tamam. Sadece kalbimin kırıklığını anlatmak istedim. Umarim rahatsız etmedim seni.
yok cnm niye rahatsız edeceksin kırıldığını görebiliyorum ve çok üzülüyorum
sende bunu bil
sana tekmeyi atmakla çok doğru yapıyormuşum birkez daha anladım
inan daha çoktur inan
bana oy vermedin dimi ?? intikamım korkunç olacaksana tekmeyi atmakla çok doğru yapıyormuşum birkez daha anladım
oy kullandım ben sana senin gibi kıymet bilmez değilim benbana oy vermedin dimi ?? intikamım korkunç olacak
hahayyytoy kullandım ben sana senin gibi kıymet bilmez değilim ben
Ben verdim sana Çiğdem'cim. Ya işte birileri de seni yarı yolda bırakır böyle. )))oy kullandım ben sana senin gibi kıymet bilmez değilim ben
Ben verdim sana Çiğdem'cim. Ya işte birileri de seni yarı yolda bırakır böyle. )))
hahah aa bak @Harunnn60 seni geçti şuan @destere görde utanhahayyyt
şimdi tekrar verdiğin oydan vaz da geçemiyorsun çatla patla ohh olsun )
zaten fırsat kolluyorsun akbabalar gibi kızı kapmak için ben @Çiğdem- in gönlünü alırım hiç boşuna sevinme )Ben verdim sana Çiğdem'cim. Ya işte birileri de seni yarı yolda bırakır böyle. )))
hahah aa bak @Harunnn60 seni geçti şuan @destere görde utan
Ben centilmen adamım fırsat kollama ile alakası yok.zaten fırsat kolluyorsun akbabalar gibi kızı kapmak için ben @Çiğdem- in gönlünü alırım hiç boşuna sevinme )
Ben centilmen adamım fırsat kollama ile alakası yok.
Gaga bile bana hediye yolluyor tee Allahın ABD'sin den. Sana yollayan var mı.git centilmenliğini gagaya yap benim kızı gagalama )
Gaga bile bana hediye yolluyor tee Allahın ABD'sin den. Sana yollayan var mı.
Yok demedim öyle bir şey. Kötü olsa bile çaktırmam ben.Sabunà bim malı diyordun.