Kasım 2014 Yeni Editör Alımları Başladı!

Güzel bir bölüm

Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi. ^_^ ♡♤♢♧
İnşaat Mühendisliği istemiştim.Gelmedi puanı yüksekti ilk senem zaten bir sene daha deneyeyim diye düşündüm ama o stresi kaldıramam dedimdaha yazdım.
Güzel ama bir okadar da zor bir bölüm

İnşaat Mühendisliği istemiştim.Gelmedi puanı yüksekti ilk senem zaten bir sene daha deneyeyim diye düşündüm ama o stresi kaldıramam dedimdaha yazdım.
Güzel ama bir okadar da zor bir bölüm
Bende suan birkaç bölüm düşünüyorum bakalım artık

Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi. ^_^ ♡♤♢♧

Haydi editörler parçalayın ortalığı girin konu yarışına gün sizin gününüzdür.

Konuyu uplatalim, görmeyen kalmasin.

Icinizde istek varsa ve düzenli olarak zaten konu aciyorsaniz, kaliteli isler yapabiliyorsaniz bence basvuru yapmamaniz icin sebep yok. Kaybedecek bir seyiniz yok zaten.

Beni de gaza getirmislerdi ilk zamanlar. @hayret bi şey 'in özelden gaza getirdigini hatirliyorum suan.

Yalnız başvurmak için favori üye olmak gerekmiyor mu ?

Tamam basvurayim bari favori degilim ama olsun @Yakamoz-Asi bnide editor yapabilirsiniz yani o teknoloji haberlerini uçururum ben yoksa oraya konu accak kişi yok
Keşke olabilseymişsin kardeşim ben seçilmeyeceğimi zaten bildiğim için başvurmayacağım
Amasenin olabilmeni isterdim açıkcası ... sende o potansiyel var

Editör olmak isterim ama Son aylarda konu açmadım ve mesaj da cok yazmiyorum...şu seneyi atlatmam lazım en önemli senem bu yıl. ..
2,3 arkadaş var editor olabilecek adını soylemeyeyim...

neyse seneye güzel konularımla ve yorumlarimla aday olurum gerisi ise editörü kim seçecek ise ona kalır

ADAY ARKADASLARA BAŞARILAR...