Kasım 2014 Yeni Editör Alımları Başladı!

3.kez başvuru yaptım ama seçileceğimi pek sanmıyorum rakipler dişli

Başvuracak arkadaşlara başarılar ki dediğim çıktı belliymiş editör seçimlerinin başlayacağı.

Favorim @aserat54 ve @Yiğitt zaten büyük ihtimalde onlar seçileceklerdir diye umuyorum.
Dilerim hak yerini bulur.

Senin bölümü kazanırım ama istanbul üniversitesi olmaz
senin bölümde üniversite çok önemli

Bu 2 dediğin bölüm gerçekten is garantili bölümler yazıcam bunları
5 yıl sonra ne olur kimse bilemez. Dediklerim zamanın en iyisiydi. Ama her zaman garanti istiyorsan teknik bir bölüm okumalısın, eskimez, hükümete göre şekillenmez

Senin bölümü kazanırım ama istanbul üniversitesi olmaz
senin bölümde üniversite çok önemli

Bu 2 dediğin bölüm gerçekten is garantili bölümler yazıcam bunları
Benim bölümde ist üniversitesi olan işletme diğeri medipol üniversitesi sağlık yönetimi vede çapda yapıcma beslenme ve diyetetik üzerine
yani her alanda uzman olmak lazım vede yüksek lisans tabiki....

Bendemi basvursam acaba hoş daha favori üye değilim ama maksat eğlence

@yatutarsa @Çiğdem- @xemrexxx @gözlemci @destere
hhahha favori olmadan direk editor olma başarısıyla tarihe geçersin bence cnm

boş ver bence bak ben bir çok vadi formunda yöneticilik yaptım forumu biz idare ettik yanı hatta şunu söyliyim öyle görüldüğü gibi zevkli birşey değil günlük hayatın dısında bir forumda sorumluluk almak cidden güzel birşey değil cnm sürekli girip kontrol etmek zorundasın ama üye olarak takılmak özgürce birşey istediğin zaman girersin istediğin zaman girmezsin istediğin gibi takılmak çok önemli birşey forumun tadı böyle çıkıyor cnm görevli olduğum sürecte ben forumdan hiç zevk alamıyordum özgürlüğüm kısıtlanıyordu çünkü 🙂🙂🙂

Hahaha değişik olurdu

Şaka yapıyorum kız zati beni editor yapmazlar buraya ki yapsalarda uğraşamam ben @xemrexxx gibi konuda bulamıyorum

Şu sıralar vize Haftam diye pasif kaldım ama bende başvuru yapayım bi.Ama iyi olan kazansın

Forumda gördüğüm kadarıyla @aserat54 bayağı emek te veriyor.Onun olmasınıda isterim,@Yigitt i unutmamam lazım

Son düzenleme: