Görseler daha pis heyecan yaparlardı ama olsunAslında heyecanlı olsun diye kapatıyoruz.
Görseler daha pis heyecan yaparlardı ama olsunAslında heyecanlı olsun diye kapatıyoruz.
Biri alıp başını gidince, oylama pek sağlıklı olmuyor o zaman.Görseler daha pis heyecan yaparlardı ama olsun
Doğru Hak veriyorum zaten ,kapanması en sağlıklısı..Biri alıp başını gidince, oylama pek sağlıklı olmuyor o zaman.
Çok pisliksin.Başta @mrt-06, sonra @sokak sanati sonra de kendime tebrikler. @OzaN'dan rol çaldık ama olsun.
Ha bu arada en favori üye oylamasında finale kalamayanların bana laf atması çok ilginç.
Dur şikayet edeyim mesajını hakaret söz konusu.Çok pisliksin.
Edersen et.Dur şikayet edeyim mesajını hakaret söz konusu.
Hemen de üstüne alınmış, alınmalısın ama laf direkt sanaydı çünkü, güzel cevap oldu.
Teşekkürler Dark.Forumumuza 4 Ocak 2013'de üye olan mrt-06 arkadaşımız en son Mayıs 2014'te kazandığı başarıyı tekrarlayarak ayın editörü seçilmiştir.
mrt-06 Kasım ayının en favori editörü olmuştur.
Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.
Final oylamasına kalan sokak sanati ve Bully'i de bu başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.
Teşekkür ederim.@mrt-06 tebrik ederim
Teşekkürler agam.Tebrikler aga
Teşekkürler kardeşim.@mrt-06 tebrikler kanka.
Teşekkürler gardaşım sana da tebrikler.Tebrikler Atacan Gardaşım.
Teşekkürler agam.tebrikler aga @mrt-06
Teşekkürler sayın adminim.
Teşekkürler agam.Tebrikler aga @mrt-06
Teşekkürler Eray.Tebrikler @mrt-06...
Teşekkürler kot kafam. Seni mutlu ettiysem ne mutlu bana.
Teşekkürler kardeşim.@mrt-06 tebrikler kardeşim,sevindim adına :=)
@sokak sanati senide tebrik ederim dostum 😉 çok az farkla kaybetmişsin çok çekişmeli olmuş
@Bully sanada tebrikler kardeşim ,finale kaldığın için 😉
Teşekkürler.Tebrikler.
Çok teşekkür ederim Nisa hanım.Çok tebrik ederim
Teşekkürler agam.Tebrikler @mrt-06
Teşekkürler Gizem.tebrikler
Teşekkürler kardeşim. Sana da tebrikler.Başta @mrt-06, sonra @sokak sanati sonra de kendime tebrikler. @OzaN'dan rol çaldık ama olsun.
Ha bu arada en favori üye oylamasında finale kalamayanların bana laf atması çok ilginç.
Teşekkürler abi.@mrt-06 tebrikler
Teşekkürler Emre.tebrikler
Çok teşekkürler Çiko. Aynen öyle oldu.