Görseler daha pis heyecan yaparlardı ama olsunAslında heyecanlı olsun diye kapatıyoruz.![]()
Görseler daha pis heyecan yaparlardı ama olsunAslında heyecanlı olsun diye kapatıyoruz.![]()
Biri alıp başını gidince, oylama pek sağlıklı olmuyor o zaman.Görseler daha pis heyecan yaparlardı ama olsun![]()
DoğruBiri alıp başını gidince, oylama pek sağlıklı olmuyor o zaman.![]()
Başta @mrt-06, sonra @sokak sanati sonra de kendime tebrikler.@OzaN'dan rol çaldık ama olsun.
Ha bu arada en favori üye oylamasında finale kalamayanların bana laf atması çok ilginç.![]()
Dur şikayet edeyim mesajını hakaret söz konusu.Çok pisliksin.
![]()
Edersen et.Dur şikayet edeyim mesajını hakaret söz konusu.
Hemen de üstüne alınmış, alınmalısın ama laf direkt sanaydı çünkü, güzel cevap oldu.![]()
Teşekkürler Dark.Forumumuza 4 Ocak 2013'de üye olan mrt-06 arkadaşımız en son Mayıs 2014'te kazandığı başarıyı tekrarlayarak ayın editörü seçilmiştir.
mrt-06 Kasım ayının en favori editörü olmuştur.
Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.
Final oylamasına kalan sokak sanati ve Bully'i de bu başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.
Teşekkür ederim.@mrt-06 tebrik ederim![]()
Teşekkürler agam.Tebrikler aga
Teşekkürler kardeşim.@mrt-06 tebrikler kanka.![]()
Teşekkürler gardaşım sana da tebrikler.Tebrikler Atacan Gardaşım.![]()
Teşekkürler agam.tebrikler aga @mrt-06![]()
Teşekkürler sayın adminim.
Teşekkürler agam.Tebrikler aga @mrt-06![]()
Teşekkürler Eray.Tebrikler @mrt-06...![]()
Teşekkürler kot kafam.
Teşekkürler kardeşim.@mrt-06 tebrikler kardeşim,sevindim adına :=)
@sokak sanati senide tebrik ederim dostum 😉 çok az farkla kaybetmişsin çok çekişmeli olmuş
@Bully sanada tebrikler kardeşim ,finale kaldığın için 😉
Teşekkürler.Tebrikler.![]()
Çok teşekkür ederim Nisa hanım.Çok tebrik ederim![]()
Teşekkürler agam.Tebrikler @mrt-06
Teşekkürler Gizem.tebrikler
Teşekkürler kardeşim.Başta @mrt-06, sonra @sokak sanati sonra de kendime tebrikler.@OzaN'dan rol çaldık ama olsun.
Ha bu arada en favori üye oylamasında finale kalamayanların bana laf atması çok ilginç.![]()
Teşekkürler abi.@mrt-06 tebrikler
Teşekkürler Emre.tebrikler![]()
Çok teşekkürler Çiko.