Kasım 2011 Ayın En Favori Üyesi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

?

• AlemTo

Oy: 2 9.5%
  • Cenation

Oy: 1 4.8%
  • cevom

Oy: 0 0.0%
  • darksaal

Oy: 11 52.4%
  • Dr.Who

• Frank Woods

Oy: 0 0.0%
  • kreys

Oy: 2 9.5%
  • Orcun_22

• secquin

• Ulvi Ç.

• Young Boy

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darksaal Verdim Ama En Aktif Heralde Benimdir Cookie Devamli silinmese en az 6 7 saat forumdayim yorum yazmıyorum bazen ama forumda aktif bakımından onlinem Performans Bakımından Darksaal Arkadasımız Çok İyiydi Oyumu Ona Tercih Ettim

darksaal,kreys,young boy arasında kaldım ama oyum kreys e yorumlarını beğeniyorum.

darksaal Verdim Ama En Aktif Heralde Benimdir Cookie Devamli silinmese en az 6 7 saat forumdayim yorum yazmıyorum bazen ama forumda aktif bakımından onlinem Performans Bakımından Darksaal Arkadasımız Çok İyiydi Oyumu Ona Tercih Ettim

Sen de oldukça aktiftin gerçekten. darksaal adaylarda olmasaydı büyük ihtimal oyumu sana verirdim :)

bende baskasına kullanıcaktım oyumu ama en azından 1 tane oyum olsun istedim :D seref oyu :D

Frank Woods ve Cevom olmaması lazımdı burada :)

Frank Woods ayın büyük bir kısmında banlı değildi. O yüzden aday olması kadar gayet normal. Zaten 1 oy bile alamamış hak ettiği şekilde :)

cevom için ise neden bir tepki gösterildiğini anlamadım. cevom gayet iyi bir üye, başkasıyla karıştırdınız herhalde :)

Frank Woods ayın büyük bir kısmında banlı değildi. O yüzden aday olması kadar gayet normal. Zaten 1 oy bile alamamış hak ettiği şekilde :)

cevom için ise neden bir tepki gösterildiğini anlamadım. cevom gayet iyi bir üye, başkasıyla karıştırdınız herhalde :)

Ben Cevom adlı üyeyi yeni gördüm gibi bir şey oldu ondan öyle dedim.Frank Woods konusunda banlı olduğu için dedim

darksaal dedim :) Bu ay gerçekten çok iyiydi. :) Bu başarısını sürdürmesini dilerim :)

Diğer arkadaşlarda çok iyiydiler. Fakat darksaal daha önde olduğu için onu seçtim :)

Yanlış anlaşılma olmasın fake üyelik alan kişi kendisine oy atmamış. Zaten öyle bir durum olsa diskalifiye edilirdi :)

İtirazım var Eger Ben Kendime Oy Verdiysem Forumdan Banlayin Beni Ben Kendime Oy Vermedim Fake Üyelikte Almadım..

İtirazım var Eger Ben Kendime Oy Verdiysem Forumdan Banlayin Beni Ben Kendime Oy Vermedim Fake Üyelikte Almadım..

zaten sen kendine oy attın demiyoki başkası fake üyelik açıp sana oy atmış.yani senle bi alakası yok :D

@takas'ın dediği doğru. Sen kendine oy vermedin zaten bunu biliyoruz ama başka bir üye senin için iki farklı hesaptan oy kullanmış. Onu tespit ettik ve oyunu geçersiz saydık. Seninle ilgili bir durum yok :)

@takas'ın dediği doğru. Sen kendine oy vermedin zaten bunu biliyoruz ama başka bir üye senin için iki farklı hesaptan oy kullanmış. Onu tespit ettik ve oyunu geçersiz saydık. Seninle ilgili bir durum yok :)

Anladım simdi tskler Takas Ozan İkinizede Ayri Tskler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...