Zaten bu oyun yapısıyla biz avrupada başaırılı olma şansımız az ancak bu oyun yapısıyla Türkiye'de başarılı oluruz.Bizim yönetim Tolga ve İsmail ile sözleşme yenilemiş. Yani seneye şampiyonlar liginde bu adamlarla oynayacağız. Hem ayrıca yangından mal kaçırır gibi bu acale ne? İmzalayacaksan da sene sonunu bekle bakalım. Fenerbahçe Caner, Gökhan ve Mehmet Topal gibi adamlarla imzalamadı, bizimkiler şampiyon olmuş gibi davranıyorlar. İspanya'da da Barcelona'yı şampiyon ilan etmişlerdi o havaya girdiler geldikleri nokta ortada 4 maçtır galip gelemiyorlar. Bu haftaki Akhisar maçı çok zor geçecek yönetim futbolcuların aklına daha fazla nasıl para kaparız onu sokuyor. Geçen yıl da sanki şampiyon olmuşuz gini lig bitmeden Mustafa Pektemek ve Veli'nin maaşını 1.6 milyon Euro'ya çıkarmışardı. Geçen yıl onlar çin söylediğimi şimdi Tolga ve İsmail için de söylüyorum bu takımın oyuncusu değiller. Ospina gibi bir kaleci alınırsa Tolga yedek olur (Boyko'nun alıcısı var), İsmail'de daha nerde duracağını bilmiyor bunun yerine Eren Albayrak daha iyi olurdu. Lig de asist sayısında Sosa'dan sonra geliyor. Bize gol asist yapan bek lazım.
@ABAY_06 @EFE UYSAL @DarkLeqenD @-potterhead-
Abi anlamıyorum neden aynı hatayı tekrarlıyorlar hiç mi akıllanmaz bunlar?Zaten bu oyun yapısıyla biz avrupada başaırılı olma şansımız az ancak bu oyun yapısıyla Türkiye'de başarılı oluruz.
Defans hattımız baya sorunlu zaten oraya sağlam adamlar almamız lazım Avrupa için defansın ortasıda sorunlu Marcelo ve Alexis ne kadar avrupada bizi ileri götürür bilemem Beck içinse aslında benim hayır demiyeceğim iyi bir oyuncu olur dedim ilk geldiğimde ama çok sınırlı yaptıkları Serdar hucumda daha etkili Beck'den İsmail son haftalarda düştü baya Tosic belasınıda Bılic gitmeden sardı başımıza hediye olarak bıraktı bize.))Abi anlamıyorum neden aynı hatayı tekrarlıyorlar hiç mi akıllanmaz bunlar?
Yama yaparak olmuyor işte. İsmail, Motta ve Tosic'in maaşı 4 milyon Euro.
Caner gibi bir bek de 2 milyon Euro.
Gökhan Gönül 2 milyon Euro, Serdar ve Beck 3 milyon Euro.
Bi tane alın da sağlam adam alın ya.
En kötüsü ne biliyor musun yine şampiyon olmuşuz gibi davranıyorlar. Fiko'nun Brugge maçından önce sevinçlerini hatırlıyor musun?
Bugün Akhisar bizim zor geçtiğimiz Bursa'ya 2 tane attı. Bunlar patates gibi tarlada Akhisar'ı çok kolay geçeceğimizi düşünüyor galiba.
Yarın çıkıp Aziz Yıldırım basın toplantısı düzenleyecek ve hakemleri de etkilecek.
Skrtel ve Vermaelen gibi adamlar alınmalı. Rhodolfo ve Marcelo da yedek olmalı. Yoksa bu defans başka türlü toparlanmaz. Sağ beke Konyaspor'dan Ömer Ali Şahin cuk oturur.Defans hattımız baya sorunlu zaten oraya sağlam adamlar almamız lazım Avrupa için defansın ortasıda sorunlu Marcelo ve Alexis ne kadar avrupada bizi ileri götürür bilemem Beck içinse aslında benim hayır demiyeceğim iyi bir oyuncu olur dedim ilk geldiğimde ama çok sınırlı yaptıkları Serdar hucumda daha etkili Beck'den İsmail son haftalarda düştü baya Tosic belasınıda Bılic gitmeden sardı başımıza hediye olarak bıraktı bize.))
Akhisar dediğin gibi zor geçicek Bursa maçından sonra bende tırsmaya başladım.))