ATV Kardelenler - Dizi Yorumları

6. Bölüm 3. Fragman

• Beğendim
Reactions: Dante
onceki bolumlerde test sonuclari vs derken ,
bence ^zehirlenme olayi bu kadar kolay gecilmemeliydi .

tam olarak benzemese de -
medcezir dizisindeki -denge- bence ideal olmasi gereken tarz
okul konularinin hikaye de gecisine dair . orada da okulun sahibi vardi,ailesi vardi ,ancak bu sekil islenmemisti,yazilim daha esnek di .

kardelenler dizisin de okul sahibinin kizi diye her yaptigi tolere edilmesi , bir yerden sonra izlemesi rahatsiz edici . kaldi ki durum dongu bazli tekrara da giriyor . izlemesi albenili bir yazilim degil .

goreceli elbette .

@Bully , @Dosi

onceki bolumlerde test sonuclari vs derken ,
bence ^zehirlenme olayi bu kadar kolay gecilmemeliydi .

tam olarak benzemese de -
medcezir dizisindeki -denge- bence ideal olmasi gereken tarz
okul konularinin hikaye de gecisine dair . orada da okulun sahibi vardi,ailesi vardi ,ancak bu sekil islenmemisti,yazilim daha esnek di .

kardelenler dizisin de okul sahibinin kizi diye her yaptigi tolere edilmesi , bir yerden sonra izlemesi rahatsiz edici . kaldi ki durum dongu bazli tekrara da giriyor . izlemesi albenili bir yazilim degil .

goreceli elbette .

@Bully , @Dosi
Takip etmiyorum diziyi. Hakim değilim

• Okudum
sevgili dosi , senle en son hangi dizi basliginda yorumlastik unuttum yahu :F😳
can borcu olabilir mi ? yoksa , sandik kokusu ?

saygilar .
ikiside ama bu değil :A
Sandık Kokusu son bölüme bakamadım henüz. Bugüne bakarım gibi

• Beğendim
^ikiside ama bu değil :A
Sandık Kokusu son bölüme bakamadım henüz. Bugüne bakarım gibi
^.geri donus icin tesekkur ederim .

sandik kokusu basligina bir suredir yorum eklemedim. final bolumunde genel bir mesaj eklerim gibi -diziye- tesekkur babinda . :ok:

• Beğendim
Reactions: Dosi
tekrara girmelerinden dolayi ( no22. mesajda belirttigim durum yuzunden ) son bolume bakmadim.

ayda aksel ,baris falay ve serhat kilic gibi begendigim oyuncular var diye baslamistim. ilk bolumden sonra - dizi den - hikaye olarak daha farkli bir gidisat bekliyordum . velhasil , hayal kirikligi oldu benim adima.