Kesin bulamazsan kendine haberciyim deme.Yok ben kesin bulabilirim diyemem şu an sen istediğin şekilde puanla hak geçmesin
Noldu kelimeyi mi ezberliyorsun.
Keyfimin kahyası mısın sana ne.Neden yapıyorsun o zaman haberi forumda, yapma.@denizz19
Benim twitter hesabımda haberci yazmıyor yalnızKesin bulamazsan kendine haberciyim deme.
Keyfimin kahyası mısın sana ne.
Madem bana ne o zaman cazgırlık yapma yalan çıkar diye.Kesin bulamazsan kendine haberciyim deme.
O zaman böbürlenme.Benim twitter hesabımda haberci yazmıyor yalnız
Lafım Deniz'eydi hemen atlamasan olmaz.Madem bana ne o zaman cazgırlık yapma yalan çıkar diye.
Beni alıntı etmişsin ne Deniz'i be hasta mısın?O zaman böbürlenme.
Lafım Deniz'eydi hemen atlamasan olmaz.
Ne alaka gayet de güzel yapıştırmış lafı.Kesin bulamazsan kendine haberciyim deme.
Hahahaahahah ne güzel dedin ayol.
Herkes Deniz Tural'ın gerçekliğini görecekFark-ı sen.Başka haberler de bekliyoruz senden.
Sizlerin güzel desteği benim için çok kıymetliBöyle böyle zirveye kurulacaksın az daha sabır, yancılara prim verilmeyecek artık.
Her zaman desteğiz, hiç şüphen olmasın.Sizlerin güzel desteği benim için çok kıymetli
Sen ne zaman geleceksin buralara gitmiyor muyuz DileklereHer zaman desteğiz, hiç şüphen olmasın.
Okullar açılmadan gidelim ya, ben yarın günübirlik geliyorum içine mi doğdu?Sen ne zaman geleceksin buralara gitmiyor muyuz Dileklere
Yarın zaten olmaz ki Dilek Kocaeli de :Okullar açılmadan gidelim ya, ben yarın günübirlik geliyorum içine mi doğdu?
Yarın mı dedim ben, iyi oku ve anla.Yarın zaten olmaz ki Dilek Kocaeli de :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?