Kesin bulamazsan kendine haberciyim deme.Yok ben kesin bulabilirim diyemem şu an sen istediğin şekilde puanla hak geçmesin![]()
Noldu kelimeyi mi ezberliyorsun.
Keyfimin kahyası mısın sana ne.Neden yapıyorsun o zaman haberi forumda, yapma.@denizz19
Benim twitter hesabımda haberci yazmıyor yalnızKesin bulamazsan kendine haberciyim deme.
Keyfimin kahyası mısın sana ne.![]()
Madem bana ne o zaman cazgırlık yapma yalan çıkar diye.Kesin bulamazsan kendine haberciyim deme.
O zaman böbürlenme.Benim twitter hesabımda haberci yazmıyor yalnız![]()
Lafım Deniz'eydi hemen atlamasan olmaz.Madem bana ne o zaman cazgırlık yapma yalan çıkar diye.![]()
Beni alıntı etmişsin ne Deniz'i be hasta mısın?O zaman böbürlenme.
Lafım Deniz'eydi hemen atlamasan olmaz.![]()
Ne alaka gayet de güzel yapıştırmış lafı.Kesin bulamazsan kendine haberciyim deme.
Hahahaahahah ne güzel dedin ayol.
Herkes Deniz Tural'ın gerçekliğini görecekFark-ı sen.Başka haberler de bekliyoruz senden.
![]()
Sizlerin güzel desteği benim için çok kıymetliBöyle böyle zirveye kurulacaksın az daha sabır, yancılara prim verilmeyecek artık.![]()
Her zaman desteğiz, hiç şüphen olmasın.Sizlerin güzel desteği benim için çok kıymetli![]()
Sen ne zaman geleceksin buralara gitmiyor muyuz DileklereHer zaman desteğiz, hiç şüphen olmasın.![]()
Okullar açılmadan gidelim ya, ben yarın günübirlik geliyorum içine mi doğdu?Sen ne zaman geleceksin buralara gitmiyor muyuz Dileklere![]()
Yarın zaten olmaz ki Dilek Kocaeli de :Okullar açılmadan gidelim ya, ben yarın günübirlik geliyorum içine mi doğdu?![]()
Yarın mı dedim ben, iyi oku ve anla.Yarın zaten olmaz ki Dilek Kocaeli de :