İsteyen istediğine inansın banane.Buna ancak @Alos inanır
İsteyen istediğine inansın banane.Buna ancak @Alos inanır
Heyatım 1 Zerrin iffet 2 sen zaten bu konudaİsteyen istediğine inansın banane.
Kendine haksızlık etme.Heyatım 1 Zerrin iffet 2 sen zaten bu konuda
Her şey para değil be sokak karısıBuna ancak @Alos inanır
@serhatt sadece tip. Diyor ama buna kimse inanmazHer şey para değil be sokak karısı
Yıllardır dilimde tüy bitti neye inanmak istiyorsan ona inan.@serhatt sadece tip. Diyor ama buna kimse inanmaz
Tip olmadıktan sonra kese kese altınları olsun ne olur ki@serhatt sadece tip. Diyor ama buna kimse inanmaz
😂😂Ben serhatlık foto demiştim
Yıllardır dilimde tüy bitti neye inanmak istiyorsan ona inan.
Ayyy laflara bak şimdi Elon musk gelse git sırtını kelebek yap gel mi diceniz be aaaaaa yalancılar sizi. SsTip olmadıktan sonra kese kese altınları olsun ne olur ki
Saçmalama saatin gelmiş senin yine.Ayyy laflara bak şimdi Elon musk gelse git sırtını kelebek yap gel mi diceniz be aaaaaa yalancılar sizi. Ss
Her şey para değil, öğüre öğüre birini öpmek var bi de içine soka soka öpmek var @serhattAyyy laflara bak şimdi Elon musk gelse git sırtını kelebek yap gel mi diceniz be aaaaaa yalancılar sizi. Ss
Aynı fikirdeyim.Her şey para değil, öğüre öğüre birini öpmek var bi de içine soka soka öpmek var @serhatt
Her şey para değil, öğüre öğüre birini öpmek var bi de içine soka soka öpmek var @serhatt
+18 olmayan fikriniz yok muAynı fikirdeyim.
+18 bir şey demedim ki mahalle karısı+18 olmayan fikriniz yok mu
Var, senin bir an önce gebermen.+18 olmayan fikriniz yok mu
Şiddet içeren sahneler de +18Var, senin bir an önce gebermen.
Hiç şiddetsiz bitirebilirim bu işi sen rahat ol.Şiddet içeren sahneler de +18
Seni havuzda boğmalıHiç şiddetsiz bitirebilirim bu işi sen rahat ol.
Bu boğsun boğacaksa.Seni havuzda boğmalı
Boşver sen gençlere yatırım yap onlar da seni yatırsın 😂😂😂😂😂Bu boğsun boğacaksa.