'Kardeşlerim' Ekibinden 'Kar Çiçekleri' Geliyor! | atv

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,445
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1200x600wa.png

atv'den yeni bir dizi daha.

Geçtiğimiz sezon ekrana veda eden 'Kardeşlerim' dizisinin yapım şirketi NGM, yönetmen koltuğuna Serkan Birinci'nin oturacağı ve senaryosunu Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı dizinin hazırlık çalışmalarına başladı.

İzleyiciye duygu yüklü bir hikaye sunmaya hazırlanan ve çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan, usta oyuncu İpek Bilgin'in de 'Hicran' karakteri ile yer alacağı dizinin adı ise 'Kar Çiçekleri' olarak belirlendi.

Kar Çiçekleri, yakında atv'de!

Aman allahım, İpek Bilgin boşuna kabul etmez diyorum da senarist pek güven vermiyor :(

Güven vermeseydi Kardeşlerim 132 bölüm sürmezdi. :)
Son sezonu ıkına ıkına devam etti 😂 132 bölümün 90'ı copy paste. Böyle bende 132 bölüm yazarım aga 😂

Her ne kadar ilk sezondan sonra bozmuş olsa da Kardeşlerim ve Kaderimin Oyunu sağlam dizilerdi. Bu dizide iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Evet ama Kardeşlerim 3. Sezon'dan beri boş bir dizi olarak devam etti bence :(

Son sezonu ıkına ıkına devam etti 😂 132 bölümün 90'ı copy paste. Böyle bende 132 bölüm yazarım aga 😂

Evet ama Kardeşlerim 3. Sezon'dan beri boş bir dizi olarak devam etti bence :(
Ikına ıkına devam etmesinin sebebi Önce Onur Seyit Yaran sonra Su Burcu Yazgı Çoşkun çıkmasından dolayı, diziyi son sezonda Lizge Cömert ve Yiğit Koçak sırtladı. :(

Ikına ıkına devam etmesinin sebebi Önce Onur Seyit Yaran sonra Su Burcu Yazgı Çoşkun çıkmasından dolayı, diziyi son sezonda Lizge Cömert ve Yiğit Koçak sırtladı. :(
Son saydığın 2 oyuncu da boş 😂 Oyunculuk namına bir şey göremedim onlarda

Aaa şaka mı bu? Piyasanın en AB kadını piyasanın en TOTAL şirketi ve senaristiyle mi çalışacak? 😱

Ayrıca bu yapım böyle absürt isimleri çok mu arıyor ya? :F

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
  • Üzücü
Reactions: serhatt