Emre Ozansoy
Moderatör
Gariban olması cahil olacağı anlamına gelmez ama.Garibanın teki o kız bakışlarından onu anlıyorum.
Gariban olması cahil olacağı anlamına gelmez ama.Garibanın teki o kız bakışlarından onu anlıyorum.
Mazlum o kız! Tolga cahil asıl.Gariban olması cahil olacağı anlamına gelmez ama.
Aman Asiye'den bahsetme, drama kraliçesi show yapıyor.Doruk Asiye'ye dediklerinde çok haklıydı. Ama Kaan da Doruk'tan daha yakışıklı şimdi, Asiye doğru olanı yaptı gibi.
Yetenekli bir oyuncu.Aman Asiye'den bahsetme, drama kraliçesi show yapıyor.
Konuşacam o kızın hakkına kimse giremez.Emre gibi gözümüzü yummayalim biz haksızlığa.
Cahillik etmiş, bize yargılamak düşmez.
Haksızlığa göz yummam ben asla ama Cemile burada haksız değil.
------
Ömer'in Süsen'e "en büyük hayal kırıklığım sensin" demesi.. Kalbim parçalandı.
Ortalama diyebilirim.Yetenekli bir oyuncu.
Doruk Asiye'ye dediklerinde çok haklıydı. Ama Kaan da Doruk'tan daha yakışıklı şimdi, Asiye doğru olanı yaptı gibi.
Annesi kaçıncı kattan aşağı düştüğünde Asiye'nin tepkisi normal miydi?Haklı değil asıl Asiye haklı kız Doruk hiç kötü yanlarında kızın yanında olmadı Kaanla ödev yapıyorlardı Doruğun tavrı yanlıştı
Aman Asiye'den bahsetme, drama kraliçesi show yapıyor.
Annesi kaçıncı kattan aşağı düştüğünde Asiye'nin tepkisi normal miydi?
Amcası suçlanacak tabi, o attı kadıncağızı aşağıya.Asiyede amcası suçlandı ama
Cemile'ye yazık.Göz yummayıp Cemileye haksızlık ediyorsun sen
Drama kraliçesi yaaaa.Asiyem drama kraliçesi değil laf ettirmem ona
------
Asiyede amcası suçlandı ama
Gerçekleri söyleyenlere de inanmadı salak Cemile.Kız evi naz evi.
Resul baya iyi birisi çok sevdim onu.Gerçekleri söyleyenlere de inanmadı salak Cemile.
Resul Daddy, Suzan'ıma geldi.
Ben sanırım o sahnelerde uyuya kalmışım.Berk'in Şengül'ü görünce sütü düşürmesi ve ikisinin de çığlık atması.@EmreCan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?