Dedim ya dışarı çıktım diye
Ne güzel bölümü kaçırdın yaa
Dedim ya dışarı çıktım diye
Aman sahnelerden bakmak işime gelirNe güzel bölümü kaçırdın yaa
Aman sahnelerden bakmak işime gelirAkif'in Suzan'ı kıstırdığı yer güzeldi yalnız (başka yerde kıstırdı mı bilmiyorum da bölüm başını kast ediyorum)
Aman akıl mı kaldı bende Şengül diyecektimSuzanla Akifin hiç sahnesi olmadı ki bu bölüm Akif kendi derdi ile uğraştı
Aman akıl mı kaldı bende Şengül diyecektim
Abooov Şengül reyiz yer şimdi Ömer'iHe şengülmü evet Doruğa video gelmişti ya ondan dolayı Şengülü sıkıştırmıştı Akif başkada sahneleri olmadı
bu arada spoiye alayım
Orhan sanırım sakatmı ne kalacakmış tekerli sandalyede set fotolarını görenler olmuş
Abooov Şengül reyiz yer şimdi Ömer'i
Ha bu cinayetten hapse girecek olan Kadir'di dimi gece izledim, e cinayet nereden çıktı 😱Ömere bişi diyemez suçu Kadir üstlenecek fragmanı izlesene bi
Ha bu cinayetten hapse girecek olan Kadir'di dimi gece izledim, e cinayet nereden çıktı 😱
DimiYine hiç bir bölümü izlemeden sezon finaline daldım.Bu Kadir bayıltılmadı mı? Niye kimse bunu demiyor, araştırmıyor? Neden bu kadar saçma senaryo?
Önceki bölümleri (ilk bölüm haricinde) izlemediğim için bir şey diyemem ama cidden garip.DimiSenaryo değişik biraz
Karakol ve adliye evimin altında çekilmişÖnceki bölümleri (ilk bölüm haricinde) izlemediğim için bir şey diyemem ama cidden garip.
Çünkü o okulda bir şey müdürü olmuştu, e müdürler papaz gibi gezmez herhal.Orhan'ın saçını niye kestiniz be? 😱
Geçen bölüm müdür olunca kestirdiOrhan'ın saçını niye kestiniz be? 😱
Plato değil mi burası?Karakol ve adliye evimin altında çekilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?