Kardeşi İle Seks Sahnesi Önerdiler!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
BRIT Ödülleri adayı olan,"Littlest Things", "LDN" ve "The Fear" adlı şarkılarıyla tanıdığımız İngiliz şarkıcı Lilly Allen,'Game Of Thrones' dizisinden teklif almış fakat kardeşiyle yakın temasların bulunduğu sahneleri öğrenince dizide rol almaktan vazgeçmiş.

Lilly Allen'ın kardeşi aktör Alfie Allen dizide Theon Greyjoy karakterini canlandırmaktadır.Theon Greyjoy önceki bölümlerde yolda tanımadığı bir kadınla karşılaşıyor ancak daha sonra seksüel hamlelerde bulunduğu kadının kız kardeşi olduğunu anlayınca bu kadarı fazla deyip şarkıcı dizide oynamaktan vazgeçiyor.

Başta dizide oynayacak olduğu işin çok heyecanlı olan şarkıcı rolünün detaylarını okuyunca teklifi reddetmiş. "Önce konuk sanatçı olacağım için heyecanlandım ancak daha sonra kardeşimin bana dokunması gerektiğini öğrenince rolü reddettim" diyen Allen, dizide rol almak istese de erkek kardeşi ile yakın temasa girmek fikrini kabul etmemiş.

24489907.jpg

Böyle bir şey önermeleri yanlış. Oradan haber yapılmak istemişlerdir muhtemelen ama böyle bir şeye ihtiyaçları da yok. Kabul etmemesi ise çok doğru.

Dünya çapında bir işin böyle bir şey teklif etmesi çok yanlış. Kabul etmemekle doğru olanı yapmış.

Game of Thrones'da ilişkiler ensest doğru ama bir Yalçın Çakır ile gerçeğin peşindekiler kadar değil.:)

dizide öyle sahneler varmış ama rol gereği kardeşdiler yanı gerçekte değildi ama bu sefer gerçektede kardeş olanlara el uzatılmış yabancılarda olsa çok yanlış birşey ama bu adamada helal olsun yani bizim türk oyuncuları parayı görünce buna bile evet diyebilirdi adam yabancı olduğu halde örnek bir davranıs sergilemiş bu konuda :bhr::bhr::bhr:

dizide öyle sahneler varmış ama rol gereği kardeşdiler yanı gerçekte değildi ama bu sefer gerçektede kardeş olanlara el uzatılmış yabancılarda olsa çok yanlış birşey ama bu adamada helal olsun yani bizim türk oyuncuları parayı görünce buna bile evet diyebilirdi adam yabancı olduğu halde örnek bir davranıs sergilemiş bu konuda :bhr::bhr::bhr:
Tayfun Atay yazmış tarihi gerçekler diye,ateistler bunu da açıklasın.:)

Yok artık.😱Hadi dizi kurgu dedikde gerçek hayata yansıtmaları cidden iğrenç.:(

GoT'un böyle bir reklama ihtiyacı mı vardı yaa??? Bi kere abisi zaten önceden biliyordur senaryoyu(kendi sahnesi sonuçta) abisi dur der, demiştir, demeliydi, dedi mi bilmiyorum herneyse saçma geldi:X

kız kabul etmemekte haklı tabiki
ama artık diziye dahil olabilir
theon greyjoyun
pipetini kopardılar
:)

GoT'un böyle bir reklama ihtiyacı mı vardı yaa??? Bi kere abisi zaten önceden biliyordur senaryoyu(kendi sahnesi sonuçta) abisi dur der, demiştir, demeliydi, dedi mi bilmiyorum herneyse saçma geldi:X
fazla mal göz çıkarmaz demişlerdir bir kaç izleyici daha kapmaya çalışmışlar:)