Görüyoruz senin ilgi alanlarını. Ayrıca olmasa bile vermek zorundasın çünkü her şeyden bağımsız olarak güzel. Ay neyse laf anlatamayacağım gece gece.Burcu ilgi alanım değil neden oy verecem Bu oğlan gayet taş kıskanma
Görüyoruz senin ilgi alanlarını. Ayrıca olmasa bile vermek zorundasın çünkü her şeyden bağımsız olarak güzel. Ay neyse laf anlatamayacağım gece gece.Burcu ilgi alanım değil neden oy verecem Bu oğlan gayet taş kıskanma
İlgi alanlarıma kurban ol sen Git zıbarGörüyoruz senin ilgi alanlarını. Ayrıca olmasa bile vermek zorundasın çünkü her şeyden bağımsız olarak güzel. Ay neyse laf anlatamayacağım gece gece.
Strese bağlıyorum bu dediklerini.Galiba sende de var çünkü Ebru >>>>> dağlar, ovalar, taşlar >>> Simge. Yine de son turda ona oy verdim mecburen.
Yoo aksine gayet büyük bir rahatlıkla söylüyorum istediğin yere bağla.Strese bağlıyorum bu dediklerini.
Afra çok mu profesyonel sankiDe güzelim Afra'ya ne idüğü belirsiz amatör birini partner yapmaya utanmıyor musun Gold? 🙄
Yeni çömez partnerinden bir hayli profesyonel.Afra çok mu profesyonel sanki
Hiçte değilYeni çömez partnerinden bir hayli profesyonel.
kız şu polisi üstüne salmalı senin @Forumdash @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @kerem @Dosi @vadikızı @MasacRE @Maskeli Fedai @SherlockNesini beğenmiyorsun ilik gibi oğlan
Bizde de kadına yapmadılar mı geçenler de Bizdeki parmaktı gerçi ama insanlar o an ne fantezisi düşünüyorsakız şu polisi üstüne salmalı senin @Forumdash @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @kerem @Dosi @vadikızı @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock
Senin boğazına sokmalı o copukız şu polisi üstüne salmalı senin @Forumdash @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @kerem @Dosi @vadikızı @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock
Senin gibi sevmiyorum öyle şeyleriSenin boğazına sokmalı o copu
Senin gibi sevmiyorum öyle şeyleri
Bu sadece elletmiş senin gibi vermez hemen
salaklığına doymasın ne diyimBu sadece elletmiş senin gibi vermez hemen
Bu saatten sonra olabilirm