2024 Karantina - Film Yorumları

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,357
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Gg8u0IDXUAAhDdT

Karantina​

Yapım: OTTO Entertainment & Movie Factory
Yönetmen: Ahmet Topuz
Senaryo: Beyza Alkoç

Tür: Romantik, dram, gençlik
Süre: 114 dakika

Oyuncular
Meltem Akçöl
Demirhan Demircioğlu
Onur Bay
Taha Baran Özbek
Fatih Ayhan
Erdinç Gülener
Deniz Uğur
İlkay Buharalı
İlker Aksum

IMDb Linki

Konu
Zeynep Akay (Meltem Akçöl) babası ve annesi ile birlikte babasının yeni işi sebebiyle eski okulundan ve evinden ayrılıp babasının şirketi tarafından onlara tahsis edilen yeni evlerine taşınır. Eğitim hayatına Zorlu Kolejinde devam edecek olan Zeynep’i okulun ilk günü büyük bir karmaşa beklemektedir. Okul müdürü Ender Zorlu (İlker Aksum), tüm öğrencileri okulun konferans salonunda toplar ve bir öğrencide çok ciddi bir salgın hastalığın belirtileri olduğunu ve durumlar netleşene kadar kimsenin okuldan çıkamayacağını, karantinaya alındıklarını duyurur. Karantina kararından sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ve olaylar önü alınmaz bir şekilde gelişmeye devam edecektir. Ender Zorlu’nun oğlu Onur (Demirhan Demircioğlu) ise, bir taraftan babasının rahatsızlığı nedeniyle onu korumaya çalışırken, diğer taraftan da yakın arkadaşları Burak(Onur Bay) ve Mert (Taha Baran Özbek) ile birlikte okulda gelişen sıra dışı olayları çözmeye kararlıdır. Onur, hiç beklemediği anda aşk ile tanışırken, hayatının alt üst olmasıyla kritik kararlar vermek zorunda da kalacaktır.

• Harika
Reactions: Angelica
Bugün 18 45 seansına gittik yeğenimle çok beğendik çok güzel çekilmiş ama

kitapta okuduğumuz onurun babasını vurduğu yeri değiştirmişler o biraz şaşırttı birde Zeynepin vurulması vardı kitapta

bunlar dışında film çok güzeldi

Vizyonda olan ve yeni giren iddialı filmlere rağmen günün en çok izlenen filmi olmuş. Bende ilk boşluğumda izleyeceğim. :Z 3391 Kilometre'den daha iyi performans sergileyeceği belli ama gişe sonucunu çok merak ediyorum, bu dönemde nereye kadar gidecek.
------

kitapta okuduğumuz onurun babasını vurduğu yeri değiştirmişler o biraz şaşırttı birde Zeynepin vurulması vardı kitapta

İlk kitabın belli bir kısmını alabildiklerini söylemişti Beyza Alkoç film için. İzleyemediğimiz sahneleri devam filmlerinde görürüz muhtemelen.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Vizyonda olan ve yeni giren iddialı filmlere rağmen günün en çok izlenen filmi olmuş. Bende ilk boşluğumda izleyeceğim. :Z 3391 Kilometre'den daha iyi performans sergileyeceği belli ama gişe sonucunu çok merak ediyorum, bu dönemde nereye kadar gidecek.
------

İlk kitabın belli bir kısmını alabildiklerini söylemişti Beyza Alkoç film için. İzleyemediğimiz sahneleri devam filmlerinde görürüz muhtemelen.

Benim bahsettim o değil emre instagram da söyleyeyim sana dur

• Okudum
Reactions: Emre Ozansoy

ay sen de her genç parlağı izlemeye gittiğinde yeğenlerini bahane ediyorsun , kız kaç yaşına geldin açık açık söyle istedim izledim diye :A:A kim ne diyecek :A:A @Dosi @Emre Ozansoy @Zeyno

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Angelica
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx