"Karanlıklar İçinden" Final Bölümüyle Geliyor!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059

pc4dp.png

KARANLIKLAR
_______İÇİNDEN_______

FİNAL

Yapımcılığını dizi kolik'in üstlendiği FavoriForumum üyelerinin tutkunu olduğu polisiye dizisi final bölümüyle geliyor!

"DK YAPIM" tarafından hazırlanan "Karanlıklar İçinden" dizisi 4. bölümüyle final yapıyor. Aksiyon ve polisiye türünde ki dizinin final bölümü 28 Haziran Cuma günü FavoriForumum.net'te yayınlanacak.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Erken gitmiş finale.:D
İnşallah başarılı olur.
Bu arada diziler ya bitiyor ya erteleniyor noluyor sana @dizi kolik

Umarım final bölümüyle iyi reytingler alır. :D
İnş. :GDG:

Erken gitmiş finale.:D
İnşallah başarılı olur.
Bu arada diziler ya bitiyor ya erteleniyor noluyor sana @dizi kolik
Bu proje bitmese "Revenge" yani "Yüzleşme" başlamazdı Akif. Bu dizide polisiye içerikliydi ama senaryo belli bir yerden sonra tıkandı maalesef.O yüzden yeni bir polisiye ve aksiyon tarzında bir iş yapmak istedim ve bu da "Revenge" oldu. :)

Hayirli olsun. Sanirim artik tüm gücünle 'Yüzlesme'ye yükleneceksin :)
"Yüzleşme" ve "Aşk-ı Efsane" ile yeni sezonda DK YAYPIM'layız. :):)

4 bölümde senaryo nasıl tıkandı ya. :d @dizi kolik

Medyapım'a döndün Esra battın mı ne? :d

İnş. :GDG:

Bu proje bitmese "Revenge" yani "Yüzleşme" başlamazdı Akif. Bu dizide polisiye içerikliydi ama senaryo belli bir yerden sonra tıkandı maalesef.O yüzden yeni bir polisiye ve aksiyon tarzında bir iş yapmak istedim ve bu da "Revenge" oldu. :)

"Yüzleşme" ve "Aşk-ı Efsane" ile yeni sezonda DK YAYPIM'layız. :):)
Tamam.:D

4 bölümde senaryo nasıl tıkandı ya. :d @dizi kolik

Medyapım'a döndün Esra battın mı ne? :d
Medyapım kendi etti kendi buldu. Onlar projeleri bitirdiğinden değil bitirmediğinden kaybetti. :F

Polisiye yazmak kolay değil. Sürekli konu üretmen ve hareket halinde olması lazım dizinin. Aslında yine yazardım ama ben çok fazla zamanımı alıyor dizi. Zaten final bölümü de final bölümü olmayacak. 4. bölüm olarak bitecek. Heyecanlı da bir yerde bitiyor dizi ama yapacak bir şey yok maalesef... :):)

Medyapım kendi etti kendi buldu. Onlar projeleri bitirdiğinden değil bitirmediğinden kaybetti. :F

Polisiye yazmak kolay değil. Sürekli konu üretmen ve hareket halinde olması lazım dizinin. Aslında yine yazardım ama ben çok fazla zamanımı alıyor dizi. Zaten final bölümü de final bölümü olmayacak. 4. bölüm olarak bitecek. Heyecanlı da bir yerde bitiyor dizi ama yapacak bir şey yok maalesef... :):)
Neyse Pompy'den zaten süper bir polisiye geliyor. "Ana Caddeler" :d

Senin favorin belli şimdiden.
:A
Yeni Sezona ben iç yapımlar ekibim iddalı projeleri olacak ;

1.) The Walking Dead 'in yerli versiyonu olacak.

2.) İddalı bir dram dizisi ismi belli değil.

3.) Kazanmak İçin 25 Saniye Süper Modlar Yarışıyor

4.) Kazanmak İçin 25 Saniye Dizi Özel

Yeni Sezona ben iç yapımlar ekibim iddalı projeleri olacak ;

1.) The Walking Dead 'in yerli versiyonu olacak.

2.) İddalı bir dram dizisi ismi belli değil.

3.) Kazanmak İçin 25 Saniye Süper Modlar Yarışıyor

4.) Kazanmak İçin 25 Saniye Dizi Özel
Kazanmak İçin 25 Saniye'de çok zor sorular soruyorsun...:5:

Yayından mı kaldırıldı? :D
Hayır, yapımcı olarak ben kaldırıyorum bizzat. :F

Yoo umutsuz ev kadinlari cok guzel :) severek izlediim .su andada tekrarlarini izliorum :)