Müzik 20 Dakikanın müziğiBeğendim sanki ay yapım dizisi izliecek gibi his verdi:biggrin: bu arada müzik süper olmuş.
- - - Ekleme - - -
Bu ara bu müzik 20 dakika'nın müzikleri sanki yanlışmıyım yakamoz- asi:biggrin:
Yazılar ve müzik güzel de resimleri beğenmedim pek
Yaz bari beni. Başrol yap yoksa en küçük virgül hatasını bile kaçırmam
10 bölüm olmasın bence müzik tanıdık geldi
20 Dakika dizisinin tema müziği.
Bu arada eline sağlık @Yakamoz-Asi, fakat yazı tipi daha farklı olabilirdi bence ama bu tamamen zevk meselesi
Beğendim Ömer abi gayet güzel olmuş.
Movie Maker'dan mı yaptın?
Beğendim sanki ay yapım dizisi izliecek gibi his verdi:biggrin: bu arada müzik süper olmuş.
- - - Ekleme - - -
Bu ara bu müzik 20 dakika'nın müzikleri sanki yanlışmıyım yakamoz- asi:biggrin:
Öncelikle herkese tesekkür ederim. Basvurulari tek tek inceleyip ona göre bir kadro belirleyecegim. Yalniz dizimize en az 2 tane kadin üyemiz sart.
Tesekkürler. Fotograflarin hepsinide mi begenmedin?
Basrol bir kadin olacak. Kadin'in sevgilisi olabilirsin ama tabi diger basvurularida dikkate alacagim
Söylendigi gibi 20 Dakika'nin müzigi. Ilk olarak 10 Bölüm icin yazildi. Sezon finalide olacak arada. Duruma göre uzar yada erken final yapar 😉
Tesekkür ederim. Yazi tipini videoyu yaptiktan sonra bende begenmedim aslinda. Cok monoton olmus. Gelecek sefere farkli bir tip deneyecegim.
Cok mu belli oluyorÖnerebilecegin baska bir tane varsa cok mutlu olurum..
Ay Yapim dizisi gibi mi duruyor? Oha, iltifata bak. Cok tesekkürler
Bi ara @cookies seni kız başrol yapacaktı. Şimdi sen onu kız yap
AY Yapım tadı aldım müzikte ay yapım
- - - Ekleme - - -
Forumda pek 20 Dakika izleyen olmadigindan cok az kisi fark etti sanirim müzigin o diziden oldugunu
Konuya neden etiketlenmedim ? :5: Neredeyse göremyiordum aslında sabah üzeri yapacaktım da çıkmak zorunda kaldım her neyse ;
Çok başarılı bir tanıtım olmuşMerakla bekliyorum@Yakamoz-Asi
https://fav10.net/ff-senaryo-etkinl...e-ye-imza-atiyor-karanlik-geceler-193610.html
Yukarida belirttigim konuyu ziyaret edenleri etiketledim, o yüzden etiketlenmemissin.
Tesekkür ederim
O zamanlar forumda değilmişim demek ki :
Etiketlisin ama o konudaneyse önemli degil 😉
İnan foruma girdiğimde 100 konuda etiketliydim arada kaçmış :Yoksa mutlaka bakardım 😉
Neyse, döndün ya
Bu arada dizimize kadin basrol oyuncusu ariyorum, haberin olsun 😉 Tabi @dizi kolik ve diger kadin üyelerimiz icinde gecerli bu 😉
Neyse, döndün ya
Bu arada dizimize kadin basrol oyuncusu ariyorum, haberin olsun 😉 Tabi @dizi kolik ve diger kadin üyelerimiz icinde gecerli bu 😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?