'Karanlık Geceler' Tanıtım Fragmanı | AT TV

Beğendim Ömer abi gayet güzel olmuş.

Movie Maker'dan mı yaptın?

bni de yazarmısınız Yakamoz Productions un sahibi @Yakamoz-Asi

Beğendim sanki ay yapım dizisi izliecek gibi his verdi:biggrin: bu arada müzik süper olmuş.

- - - Ekleme - - -

Bu ara bu müzik 20 dakika'nın müzikleri sanki yanlışmıyım yakamoz- asi:biggrin:

Öncelikle herkese tesekkür ederim. Basvurulari tek tek inceleyip ona göre bir kadro belirleyecegim. Yalniz dizimize en az 2 tane kadin üyemiz sart.

Yazılar ve müzik güzel de resimleri beğenmedim pek

Tesekkürler. Fotograflarin hepsinide mi begenmedin?

Yaz bari beni. Başrol yap yoksa en küçük virgül hatasını bile kaçırmam

Basrol bir kadin olacak. Kadin'in sevgilisi olabilirsin ama tabi diger basvurularida dikkate alacagim

10 bölüm olmasın bence müzik tanıdık geldi

Söylendigi gibi 20 Dakika'nin müzigi. Ilk olarak 10 Bölüm icin yazildi. Sezon finalide olacak arada. Duruma göre uzar yada erken final yapar 😉

20 Dakika dizisinin tema müziği.

Bu arada eline sağlık @Yakamoz-Asi, fakat yazı tipi daha farklı olabilirdi bence ama bu tamamen zevk meselesi

Tesekkür ederim. Yazi tipini videoyu yaptiktan sonra bende begenmedim aslinda. Cok monoton olmus. Gelecek sefere farkli bir tip deneyecegim.

Beğendim Ömer abi gayet güzel olmuş.

Movie Maker'dan mı yaptın?

Cok mu belli oluyor
Önerebilecegin baska bir tane varsa cok mutlu olurum..

Beğendim sanki ay yapım dizisi izliecek gibi his verdi:biggrin: bu arada müzik süper olmuş.

- - - Ekleme - - -

Bu ara bu müzik 20 dakika'nın müzikleri sanki yanlışmıyım yakamoz- asi:biggrin:

Ay Yapim dizisi gibi mi duruyor? Oha, iltifata bak. Cok tesekkürler

Bi ara @cookies seni kız başrol yapacaktı. Şimdi sen onu kız yap

AY Yapım tadı aldım müzikte ay yapım

Konuya neden etiketlenmedim ? :5: Neredeyse göremyiordum aslında sabah üzeri yapacaktım da çıkmak zorunda kaldım her neyse ;
Çok başarılı bir tanıtım olmuş
Merakla bekliyorum
@Yakamoz-Asi

İnan foruma girdiğimde 100 konuda etiketliydim arada kaçmış :
Yoksa mutlaka bakardım 😉

Neyse, döndün ya

Bu arada dizimize kadin basrol oyuncusu ariyorum, haberin olsun 😉 Tabi @dizi kolik ve diger kadin üyelerimiz icinde gecerli bu 😉

Neyse, döndün ya

Bu arada dizimize kadin basrol oyuncusu ariyorum, haberin olsun 😉 Tabi @dizi kolik ve diger kadin üyelerimiz icinde gecerli bu 😉

Aslında zaten 5 dizide oynadığım için başka dizide yer almayacaktım ama bu diziyi beğendim , seve seve
Bende senin başrol olduğun dizime kadın başrol arıyorum @*Dream* aklıma gelen ilk isim ama :anonymous: