'Karanlık Geceler' Tanıtım Fragmanı | AT TV

Beğendim Ömer abi gayet güzel olmuş.

Movie Maker'dan mı yaptın?

bni de yazarmısınız Yakamoz Productions un sahibi @Yakamoz-Asi :)

Beğendim sanki ay yapım dizisi izliecek gibi his verdi:biggrin: bu arada müzik süper olmuş.

- - - Ekleme - - -

Bu ara bu müzik 20 dakika'nın müzikleri sanki yanlışmıyım yakamoz- asi:biggrin:

Öncelikle herkese tesekkür ederim. Basvurulari tek tek inceleyip ona göre bir kadro belirleyecegim. Yalniz dizimize en az 2 tane kadin üyemiz sart. :)

Yazılar ve müzik güzel de resimleri beğenmedim pek :)

Tesekkürler. Fotograflarin hepsinide mi begenmedin? :)

Yaz bari beni. Başrol yap yoksa en küçük virgül hatasını bile kaçırmam :A :A

Basrol bir kadin olacak. Kadin'in sevgilisi olabilirsin ama tabi diger basvurularida dikkate alacagim :)

10 bölüm olmasın bence müzik tanıdık geldi

Söylendigi gibi 20 Dakika'nin müzigi. Ilk olarak 10 Bölüm icin yazildi. Sezon finalide olacak arada. Duruma göre uzar yada erken final yapar 😉

20 Dakika dizisinin tema müziği.

Bu arada eline sağlık @Yakamoz-Asi, fakat yazı tipi daha farklı olabilirdi bence ama bu tamamen zevk meselesi :)

Tesekkür ederim. Yazi tipini videoyu yaptiktan sonra bende begenmedim aslinda. Cok monoton olmus. Gelecek sefere farkli bir tip deneyecegim. :)

Beğendim Ömer abi gayet güzel olmuş.

Movie Maker'dan mı yaptın?

Cok mu belli oluyor :D Önerebilecegin baska bir tane varsa cok mutlu olurum..

Beğendim sanki ay yapım dizisi izliecek gibi his verdi:biggrin: bu arada müzik süper olmuş.

- - - Ekleme - - -

Bu ara bu müzik 20 dakika'nın müzikleri sanki yanlışmıyım yakamoz- asi:biggrin:

Ay Yapim dizisi gibi mi duruyor? Oha, iltifata bak. Cok tesekkürler :D

Bi ara @cookies seni kız başrol yapacaktı. Şimdi sen onu kız yap :F

Öncelikle herkese tesekkür ederim. Basvurulari tek tek inceleyip ona göre bir kadro belirleyecegim. Yalniz dizimize en az 2 tane kadin üyemiz sart. :)

Tesekkürler. Fotograflarin hepsinide mi begenmedin? :)

Basrol bir kadin olacak. Kadin'in sevgilisi olabilirsin ama tabi diger basvurularida dikkate alacagim :)

Söylendigi gibi 20 Dakika'nin müzigi. Ilk olarak 10 Bölüm icin yazildi. Sezon finalide olacak arada. Duruma göre uzar yada erken final yapar 😉

Tesekkür ederim. Yazi tipini videoyu yaptiktan sonra bende begenmedim aslinda. Cok monoton olmus. Gelecek sefere farkli bir tip deneyecegim. :)

Cok mu belli oluyor :D Önerebilecegin baska bir tane varsa cok mutlu olurum..

Ay Yapim dizisi gibi mi duruyor? Oha, iltifata bak. Cok tesekkürler

AY Yapım tadı aldım müzikte ay yapım :D

Konuya neden etiketlenmedim ? :5: Neredeyse göremyiordum aslında sabah üzeri yapacaktım da çıkmak zorunda kaldım her neyse ;
Çok başarılı bir tanıtım olmuş :) Merakla bekliyorum :) @Yakamoz-Asi

İnan foruma girdiğimde 100 konuda etiketliydim arada kaçmış ::) Yoksa mutlaka bakardım 😉

Neyse, döndün ya :)
Bu arada dizimize kadin basrol oyuncusu ariyorum, haberin olsun 😉 Tabi @dizi kolik ve diger kadin üyelerimiz icinde gecerli bu 😉

Neyse, döndün ya :)
Bu arada dizimize kadin basrol oyuncusu ariyorum, haberin olsun 😉 Tabi @dizi kolik ve diger kadin üyelerimiz icinde gecerli bu 😉

Aslında zaten 5 dizide oynadığım için başka dizide yer almayacaktım ama bu diziyi beğendim , seve seve :) Bende senin başrol olduğun dizime kadın başrol arıyorum @*Dream* aklıma gelen ilk isim ama :anonymous: