Karakol Resmen Yayindan Kaldirildi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Show Tv'de düsük reytinglerle yayin hayatina devam eden polisiye dizisi "Karakol" yayindan kaldirildi. Dizi Show Tv'nin Dizi Arsivi bölümünde bulunuyor. Umarim dizinin oyuncularina baska projelerde görürüz ..

ShowTv - Dizi

Ben 13 bölümü tamamlarlar diye tahmin ediyordum ama o bile olmadı. Show TV, bu şekilde dizilerinin arkasında durmamaya devam ederse daha çok zor günler geçirir...

Muhteşem Yüzyıl ve Adını Feriha Koydum'a dua etsinler

Çok güzel bir diziydi. Ertan Saban'ın müthiş performans sergiliyordu dizide. Gerçektende dizi kaldırılmış gibi gözüküyor. Show TV sitesinde arşive konulmuş. Final bile vermeden diziyi bitirmeleride çok saçma. Acaba dizi başka bir kanal'a mı transfer olacak. NTC Medya'da hâlâ yayında gözüküyor. Show TV için bu dizi bitmiştir orası ayrı. Önümüzde bu dizi için iki seçenek var en fazla başka kanal'a transfer olur yada hiç oynamaz.

TVEn'e transfer olabilir

Evet TVEN'e transfer olabilir. Her an herşey olabilir yani. TRT 1'e de transfer olabilirde psikopat bir diziyi transfer edeceklerine sanmam. TVen'e transfer olma ihtimali vardır. Çünkü, TVen alamadı Muhteşem Yüzyıl'ı belki Karakol'u alır. Bu dizi bitmesinde nereye transfer olursa olsun. Macera, Action Boll

Nasıl bu müthiş dizi Show için bittiyse Show'da benim için bitti yazıklar olsun bi final bile yapmadılar zaten bu yıl hep sevdğim diziler tutmadı

show tv gibi kanal görmedm haatmda bu dizi foxta baslıcktı hatırlasanız star tv de umut yolcualarını harcadılar

Karakol için 4 seçenek var şuanda ;

- Hiç birşey yokmuş gibi çaktırmadan devam edecek.
- Başka kanal'a transfer olacak.
- Final yapacak o yüzden arşiv'de.
- Hiç oynamayacak.

Bakalım hangi seçeneğe başvuracaklar.

Bence TNT'ye veya TVen'e transfer olacak..

Dizi kesin olarak başka kanala transfer olacakmış, bitmemiş yani

karkaool

ben böle bi kanal görmedim öle bir adamki ben büyünce polis olacam aynısını olacam tek para asırmıcm ::H bence baslmıck burası show hacı burdan cıkıs var😱mg:

hacılar facede kanal söylentileri çok tnt ile anlaşmış diyorlar.........

Evet hacılar TNT ismi şuanda ön planda. Dizi devam etsinde hangi kanalla anlaşırsa anlassınlar. TNT'de gelişme var ama bakalım gününü, saatini falan Karakol'un sabit tutabileceklermi.

haydi hayırlı olsun ama bana bi kanal seçin deseler foxu seçerdim

tnt dıolar onur tan twitterda dedı tnt dıe ertan sabanda tnt dedı ama belı deıl tvende olablır showla anlasamamıslar ondan ayrılmıs

Hacılar Böyle Haberler Çok Birazdan Twitteri da bulacağım Ertan Saban kanal değiştirdik kalkması söz konusu yok dedi.........