- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
Beklediğim haberdi. Star Ay Yapm ile arasını bozmayı göze alamazdı, Show belki bir umut yapar dedim, yapsa da iyi olurdu ama atv kaptı diziyi. Hayırlı olsun...
Şuan anlaşma yok ama ben olacağını baştan beri söylüyorum.Twitter'da da baktım ne Avşar ne de atv tweet atmamiş![]()
Yok, Fox'ta kalmaz Karagül. Zaten daha önce yazmıştım Haziran ayında belli olur, hangi kanala geçeceği kesinlik kazanacak diye.Foxta kalacağından hiç ümidin yoktu galiba.![]()
Daha görüşmeler devam ediyor bence de. Ama yakında netleşir hangi kanala transfer olduğu.Şuan anlaşma yok ama ben olacağını baştan beri söylüyorum.![]()
Kurtlar Vadisi çok yüksek bedelle transfer oldu.Avşar Filmin yerinde olsam ATV'den 1,5 milyon isterim.Daha görüşmeler devam ediyor bence de. Ama yakında netleşir hangi kanala transfer olduğu.![]()
Yok, Fox'ta kalmaz Karagül. Zaten daha önce yazmıştım Haziran ayında belli olur, hangi kanala geçeceği kesinlik kazanacak diye.
Show TMSF'ye geçmeseydi Show TV'ye transfer olurdu dizi. atv'ye geçtiyse atv çok bir şey kaybetmeyecek oranlarında. Kaybeden zaten kesinlikle Fox oldu, O Hayat Benim'inde transfer olma ihtimali yüksek.
Show bir atak yapacak mı oradan haber bekliyorum ben esas. Ciner'e geçti yeniden ama hala bir kıpırdanma, bir haber yok. Show bayadır peşinde dizinin. 2 gün görüşmeyle atv'ye giderse dizi yazık olur.Kurtlar Vadisi çok yüksek bedelle transfer oldu.Avşar Filmin yerinde olsam ATV'den 1,5 milyon isterim.![]()
Fox, kanalında yer alan dizilerin yapımcılarına çok kazandırmıyor maalesef. Yapımcıların genelde çalışmayı en son istediği kanal Fox olur ekonomik yönden. Karagül gibi çift haneli rakamları gören bir dizi orada kalamazdı, transfer olacağı kesindi ama bazıları gerçekleri göremiyor işte. Sonra haberi açanlar yalancı konumuna düşüyor.Fox elende tutmayı yine beceremedi ama belli bir düşüş kesinlikle olacak.Yada bilmiyorum bellide olmaz.
Hayırlısı yaw.Fox'a üzüldüm...
Show bir atak yapacak mı oradan haber bekliyorum ben esas. Ciner'e geçti yeniden ama hala bir kıpırdanma, bir haber yok. Show bayadır peşinde dizinin. 21 gün görüşmeyle atv'ye giderse dizi yazık olur.
Avşar Film zaten az paraya transfer olmaz, Türkiye'nin en çok izlenen dizisi sonuçta. Fox'ta kalacağını sanmıyorum bu saatten sonra, ya Show ya atv olacak bence de. Star son ihtimal.
Fox, kanalında yer alan dizilerin yapımcılarına çok kazandırmıyor maalesef. Yapımcıların genelde çalışmayı en son istediği kanal Fox olur ekonomik yönden. Karagül gibi çift haneli rakamları gören bir dizi orada kalamazdı, transfer olacağı kesindi ama bazıları gerçekleri göremiyor işte. Sonra haberi açanlar yalancı konumuna düşüyor.![]()
Ben birkaç kere belirttim. O da editörlerin konu düzeninde yazması gereken kelime sınırını geçmem için belirtiyordum. Keza Fox'uda yazıyordum ben.Şahsen her haber açışında Show'a yada başka kanala transfer edileceğini yazman ilginçti.Yani her haberde yazında iyice lay lay lom hissedilmeye başlandı cümlen ama doğru çıktı.
Fox o kadar kötü amdem neden Esra'yı alıyor onu anlamıyorum.Kadına 500 bin veriyorlar ayda yazık be.![]()
Ben birkaç kere belirttim. O da editörlerin konu düzeninde yazması gereken kelime sınırını geçmem için belirtiyordum. Keza Fox'uda yazıyordum ben.
O rakamın doğru olma ihtimali az bana göre. Esra Erol'u Fox transfer etmedi, Esra Erol Fox'u transfer etti.![]()