NOW Karagül - Dizi Yorumları

Diziyi izlemediğin için bilemezsin ama elimizde tek yakışıklı diyeceğimiz Baran var ama yetersiz. En azından Ada'nın sevgilisi yakışıklı olsun diyorum.

Kadından cevaa olmaz sevaa olur. @cevaa

İlk bölümlerini izlemistim. Baran haric pek genc oglan yoktu. Özcan döndü mü bu arada diziye?

İlk bölümlerini izlemistim. Baran haric pek genc oglan yoktu. Özcan döndü mü bu arada diziye?
Hayır, henüz gelmedi. Gelmesi Ocak ayını bulur ama Özcan'da pek yakışıklı biri değil ama Ece ile iyi bir uyumları var. O yüzden gelsin.

Ben zaten hem Medcezir'i hemde Karagül'ü netten takip ediyorum. Yurdumuzdaki TV'de çoğu zaman sorun oluyor.

Kesinlikle iyi bir ikililer

Kolay gelsin, zor is

Yakışıklı biri gelir mi bilmem ama geniş omuzlu ve kaslı olması önemli yoksa @dizi kolik isimli nadide uyemizi kaybederler.

Yakışıklı biri gelir mi bilmem ama geniş omuzlu ve kaslı olması önemli yoksa @dizi kolik isimli nadide uyemizi kaybederler.
Kaybetmezler ama dizide doğru düzgün yakışıklı biri yok. Baran ile idare ediyorduk ama artık çekici gelmiyor nedense. Şimdi aklıma gelmiyor ama Ada'yı çok seven ve onun için her şeyi göze alan iyi kalpli yakışıklı, kaslı, geniş omuzlu biri gelsin.