sonuçta romantik komedi oalrak hala saçmalamaya başlamadı diziDün biricik dizime laf atan kişi sanki muhteşem yapımlar izliyor.Kiralik Aşk'ı ayıla bayıla izleyen birisin sonuçta.
sonuçta romantik komedi oalrak hala saçmalamaya başlamadı diziDün biricik dizime laf atan kişi sanki muhteşem yapımlar izliyor.Kiralik Aşk'ı ayıla bayıla izleyen birisin sonuçta.
İzleyiciler öyle demiyor ama her hafta bir ton olumsuz yorum okuyorum.sonuçta romantik komedi oalrak hala saçmalamaya başlamadı dizi
hangi diziyi tamamen beğenen var kiİzleyiciler öyle demiyor ama her hafta bir ton olumsuz yorum okuyorum.
Acı Aşk mesela hiç olumsuz yorum göremiyorum hep övgü düzüyorlar.hangi diziyi tamamen beğenen var ki
seçkin özdemir fankafaların mucidi insan üstüne selin şekerciAcı Aşk mesela hiç olumsuz yorum göremiyorum hep övgü düzüyorlar.
Ben takip etmiyorum diziyi ama Selin'in sahnelerini bazen izliyorum muhteşem oynuyor ağır AB @sokak sanati bile Selin'i beğenmiş yani o yorumlar abartı değil kesinlikle, fan da olsa.seçkin özdemir fankafaların mucidi insan üstüne selin şekercianca özge gürel-serkan çayoğluyla kapışır bu ikilinin fanları
Ben takip etmiyorum diziyi ama Selin'in sahnelerini bazen izliyorum muhteşem oynuyor ağır AB @sokak sanati bile Selin'i beğenmiş yani o yorumlar abartı değil kesinlikle, fan da olsa.
sokak sanati karadayı izlemiş biri ne ab siBen takip etmiyorum diziyi ama Selin'in sahnelerini bazen izliyorum muhteşem oynuyor ağır AB @sokak sanati bile Selin'i beğenmiş yani o yorumlar abartı değil kesinlikle, fan da olsa.
Çok iyi yine gene yav.Kadriye Ana fena yanmış kalbi durdu heyecan dorukta
Valla izlemedim son anına denk geldim öyle annem izliyor ben odamda takılıyorum derslerleÇok iyi yine gene yav.
hmm peki sen bilirsin.Valla izlemedim son anına denk geldim öyle annem izliyor ben odamda takılıyorum derslerle
Özlem'in o kadına saldırmasını görmek isterdim ama Özlem candırhmm peki sen bilirsin.
özlem çok hoş zarif muhteşem ebru da öyle aynen bence.Özlem'in o kadına saldırmasını görmek isterdim ama Özlem candır
aboovv walking dead olarak devam edecek demekKadriye Ana fena yanmış kalbi durdu heyecan dorukta
artık final yapacağına göre hilal altınbilek i köseme, kösem sultan olarak ,alalım sezon finalinde biz safiye sultan, kösmüş berenin yüzüne kezzap atarız osmanlıdaki tıp mucizelerine göre bir şey olur ve kösem daha genç ve güzel yüzüyle 2.sezon karşımıza çıkarKaragül de heyecan fırtınası devam ediyor. Yarın totalde yükselir
Hilal gelse tüm sarayı duman ederartık final yapacağına göre hilal altınbilek i köseme, kösem sultan olarak ,alalım sezon finalinde biz safiye sultan, kösmüş berenin yüzüne kezzap atarız osmanlıdaki tıp mucizelerine göre bir şey olur ve kösem daha genç ve güzel yüzüyle 2.sezon karşımıza çıkar@destere @Bully @Çiğdem- @Harunnn60 @Doğu @MEnes
halimem varken bişi yapamazHilal gelse tüm sarayı duman eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?