NOW Karagül - Dizi Yorumları

Tam ben de bunu koyacaktım erken davrandın. Bomba bir bölüm olacak. Büyük ihtimal televizyondan izleyemeyeceğim yine yurtta olacağım için. Ama bu hafta bölüm süperdi.

Bugün ki bölümü izleyemedim Medcezir'den dolayı yarın youtube'a yüklenirse izlerim de Murat Ağam mı geldi dedi? 😱
Orası biraz karışık. Ebru'nun bölüm sonunda sırtına biri dokundu ama % 100 Baran o.

Özcan Deniz geleceği zaman haberleri kesin çıkar. Bu kadar erken geleceğini de sanmam. Heyecanlı senaryolar tükendiği zaman çağrırlar adamı.

Evet rüya olabilir bence..
Bugün ki bölümü izleyeyim de yarın yorum yaparım. Sen rüya diyorsan öyledir muhtemelen izlediğin için.

Evet rüya olabilir bence..
Şuan rüya bile olsa ilerleyen bölümlerde geleceğinin garantisini verebilirim ben.
Zaten işler kızıştı iyice o da gelirse hepten kızışacak. Artı olarak o hapisten çıkan adam Kendal ile fena kapışacak gibi duruyor sonraları. Bir de şu özlem doğum yakın falan diyor da Allah aşkına bu kızın karnı hiç mi şişmez be @xBUGRAx @dizi kolik

Heyecan durdurak bilmiyor ki

Zaten bana da nedense sezon finalinde gelir gibi bir izlenim veriyor Özcan Deniz nedense.

Bu arada Show TV'den yakın zamanda Karagül hakkında kesin bir bilgi gelecek. Onu da bekliyorum.

Bu arada şu Kendal'ın yattığı kadın konağa girecek demiştim ama bebeği aldırıyor. Yalan mı yoksa bana gelen tüyolar?

Bebeği aldırmayacak bence. Çünkü Kendal erkek çocuk olursa bakarız çaresine dedi.
Kesin alır.

Murat Saraçoğlu Fox İzliyoruz'da demişti hayranlar çok ısrar ediyor, büyük bir ihtimalle gelecek Özcan DENİZ diye hatırlıyorum.
Ya zaten senaryo gereğince gelecektir büyük ihtimal ama biraz daha zamanı var bence. Özcan Deniz dizide sönük kalmaz umarım gelirse.

Sinema filmi çekimleri bitti gelir bence de.
Bence bu dizi bu sezon bitmeyecek gibi. O yüzden sezon finalinde gelir gibi gelirse.

Ya zaten senaryo gereğince gelecektir büyük ihtimal ama biraz daha zamanı var bence. Özcan Deniz dizide sönük kalmaz umarım gelirse.
Ay şu Yavuz ile partner olmasın da Ece'm başka bir şey istemiyorum. Yavuz'dan olsa olsa babası olur Ece'min bu saatten sonra. Özcan ile ise ilk bölümde olduğu gibi büyük bir uyum olacak gelirse.

Olur olur Murat gelsin hele.
Murat gelse de mutlu olmaz ki. Yaptıklarını affetmesi baya uzun bir zaman alır...

Ben en çok Murat geldiğinde Kendal'a ne yapacak onu merak ediyorum. Öldürecek mi, hapise mi attıracak ne yapacak çok merak ediyorum....

Yavuz Bingöl ilk bölümden beri söylüyorum dizide en pasif kalan oyuncu ve açıkçası beğenmedim burada performansını. Ben en çok Özlem'i beğeniyorum. Süper ya. Geleceğin Ceyda Ateş'i bence. Fettan rollere yakışır.

Yarın izleyeceğim 17.bölümü

Karagül 18.Bölüm Bölüm Özeti (25.10.2013)

Melek aldığı telefonla yıkılır. Uğrunda ailesini karşısına aldığı aşkı hayatına kıymıştır. Melek bunun için konaktaki herkesi suçlarken diğer yanda Sibel’in artık sırrıyla yalnızlığı sona erer. Ayşe ablasının hamile olduğunu öğrenirken Kendal da bir erkek çocuk babası olacağını öğrenir. Sibel için asıl şimdi zor zamanlar başlamıştır. Ebru haksızlığı sonlandırma umudundayken kaşsına çıkacak olan tehditten beklemediği birinin yardımıyla kurtulacak fakat bu yine Narin ve Ebru’nun karşı karşıya gelmesine sebep olacaktır.