NOW Karagül - Dizi Yorumları

Hülya Duyar dün oyunculuğuyla herkesi büyüledi. :)

Karagül 16.Bölüm Özeti (11.10.2013)

Kendal’ın tutuklanması konağın içinde bir bomba etkisi yapar. Konaktaki herkes artık Ebru’ya düşman gözüyle bakar. Kadriye, ilk defa Ebru’yla karşı karşıya gelir. Kadriye, Kendal’ın yaptırmadığından emindir. Yangın sonrası Ebru, bambaşka bir kadına dönüşür. Pes etmek yerine iyice bilenir ve Karagül işine girmeye karar verir. Beş kuruş parası yoktur ancak azmi karşısında, iş yapacağı adamların güvenini çoktan kazanmış ama yaptığı ihbar ile Kadriye ile arasındaki ipler iyice gerilmiştir. Fırat, kardeşi ve Ebru arasında sıkışıp kalır ve Ebru bunun farkındadır. O yüzden Fırat’ı kendinden iyice uzaklaştırır. Narin, Ebru yalnızlaştıkta mutlu olur, Baran’ı neredeyse kaybetmek üzere olduğunu öğreneceği o geceye kadar… Kendal yargı süreci devam ederken Recep için “içerde indirin” emrini verir. Ancak Kendal bile başına alacağı kendinden daha büyük belanın farkında değildir. Kendal için artık Ebru, adam akıllı bir tehdittir. Ebru, kaderinin kırılma noktalarından birine doğru yürürken hiçbir şeyden habersizdir.

baran ilk sezon ebruyu vurdu şimdide uçurumdan atmaya çalışıyor

2.Sezon çok iyi gidiyor Allah bozmasın :D Cuma Medcezir yok yani Karagül'ü gününde izleyebilirim :D :)

Geçtiğimiz bölümlere göre heyecanda bir azalma var iki bölümdür daha çok duygusal sahnelere yer verilecek gibi bundan sonra ama umarım heyecanı azaltmazlar dizide. Bu arada Baran artık gerçek annesinin Ebru olduğunu öğrensin ya... :(

Bu arada ilk sahnede Kendal yine tokadı yiyecek sandım Kadriye'den. @xBUGRAx :X

Geçtiğimiz bölümlere göre heyecanda bir azalma var iki bölümdür daha çok duygusal sahnelere yer verilecek gibi bundan sonra ama umarım heyecanı azaltmazlar dizide. Bu arada Baran artık gerçek annesinin Ebru olduğunu öğrensin ya... :(

Bu arada ilk sahnede Kendal yine tokadı yiyecek sandım Kadriye'den. @xBUGRAx :X

Hakediyor. :D

Heyecan yine yok değil bence güzel bir bölüm olacak. Karagül'üm harika. Medcezir'de yok iyice coşar. :D

Yeni bölüm varmış haftaya 😱

Karagül 17.Bölüm Fragmanı

@zara85 @Fks14 @Almila @KayıpSehir @denizz19 @dizi kolik
İşte bu! Umarım ertelenmez. :(

İşte milyonları ekrana kilitleyen o sahne!

16. bölüm sonu

Ece Uslu'nun oyunculuğu harika ya. Bu kadın gerçekten her yönüyle beni ekranlara kilitlemeyi başarıyor. Dizide herkes çok iyi, genç oyuncular da öyle ama Ece Uslu bir farklı ya. :)

Bu arada artık gerçekten dizide bazı karakterlere baya bir sinirlenmeye başladım. Özellikle Narin'e. Ebru onun hayatını kurtarmasına rağmen kendisi acımasızca Ebru'yu eleştirip dedikodusunu yapabiliyor. Geçen bölümde o Kendal'ın Ebru'yu mutfağa götürmeden önce Narin : "Ana bırak artık sende bunları korumayı." gibi saçma sapan bir cümle kurdu...

Karagül Yeni Bölümü İle 18 Ekim Cuma Akşamı FOX Tv'de !
Fragman :

Bölüm Özeti :

17. BÖLÜM ÖZETİ

Ebru ve Kendal artık birbirlerinin sınırlarını adamakıllı zorlarken Kendal Ebru’nun başını ezmeye kararlıdır. Kendal, Ebru ile hesaplaşırken, Baran astım krizine giren Rüzgar’ı kurtarabilmek için amcası ile karşı karşıya gelir. Kendal, Baran’ın bu ihanetini unutmayacaktır. Baran ve Kendal’ın arasının açılmasından Ebru’yu sorumlu tutan Narin’in Ebru’ya olan düşmanlığı bir kat daha bilenir. Kendal’ın sırrını öğrenen Ada, Ebru’ya söyler. Ebru’nun bu sırrı öğrendikten sonra yapacakları artık Kendal, Kadriye ve konaktaki diğer herkes için gelinen son noktadır. Kendal, bir taraftan da Asım’la birlikte baba ocağına sığınmaya çalışan Emine diğer tarafta karnındaki çocuktan kurtulmaya çalışan Sibel’le uğraşır.

Son düzenleme: