NOW Karagül - Dizi Yorumları

Cok sıkıcı bir bölüm olmus zaten oranlardan da belli. Vallah Ebru ve Firat yerine Narin ve Oguzu izlemeyi tercih ederim. Yavuz Bingöle hic isimamadim karagülde. Ayrica konuyu uzatmak icin de iyice sacmalamaya basladilar. Simdi iki üc bölüm Ebru ile gecer ondan sonra yine Sibel Ayse Özcan bey tesfrif edene kadar

Adama bak be coşuyor.:ZBölümü izleyesim geldi ama izlemeyeceğim.:Z

Murat sezon finaline doğru anca gelir.:F

Dayanışmalı bölüm olacak gibi AB'de uçarız o zaman. :Z

FOX TV@FOXTurkiye .
Anlatacaklarım Türkiye’de yüz binlerce kadının yaşadığı bir hikaye. Karagül yeni bölümüyle bu akşam 20:45’te FOX’ta!

9a5d8ec96a6fee400a4ad0c9a6315b7d.jpg

Haftaya da birsey beklemiyorum hatta liderligi de kaptirabilir bence. İzleyici neler izlemek istedigi ortada Narin Ebru el elle olunca absi tavan yapti totali en yüksek ikinci oranini aldi Kendal Baran hesaplasmasi hatta Oguzun Narine askini itiraf ettigi bölüm en yüksek reytingini almisti totalde. Yani bir diger basrol oyuncusu Özlem Conker'in de olaylarin icinde bulundugu bölümler en yüksek oranlari almisti. Son iki haftadir adam akilli sahnesi bile yok ve gereksiz sahnelerle oranlar düsüyor

Atılan tweete bakınca heyecanlanmıştım zaten bölümdeki tek güzel sahne mahkeme sahnesiydi onun dışında vakit geçirmek için yapılmıştı.. :(

Atılan tweete bakınca heyecanlanmıştım zaten bölümdeki tek güzel sahne mahkeme sahnesiydi onun dışında vakit geçirmek için yapılmıştı.. :(
Her şey Bugünün Saraylısı yüzünden. :A

Aynısı Elveda Rumeli'de de olmuştu senaristler Balkan Düğünü dizisini de başlayınca Elveda Rumeli'de sıkıcılaşmıştı. :)