NOW Karagül - Dizi Yorumları

Waoww fragman süper olmuş
Baran`ın Ada`yla kavgaları iyice çığrından çıkmaya başladı ya
çoçuğu öldükten sonra Özlem dizideki heyecanı iyice artırtı

Bölümü geçen hafta evden bu haftada baktım işler ortaya çıkıyor netten bakayım dedim.

Atlaya atlaya sevdiğim karakterlerin son bölümlerde olay karakterlerin sahnelerini izledim.

Özellikle Özlem yine müthişti.Her şeyi sarpa sardırdı ama hala kilit nokta.
Ada'da dizide en sevdiğim karakterlerden.Senarist pek esprileri tutturamamış ama hırçın ve şeker bir çift oluşturmayı bilmiş.
Sonuda güzeldi.Kendal gördü ama çaktırmayacak galiba.

Fragman güzelmiş yine.Özlem yine boğuşuyor Kendal ile.Maçı umarım Özlem kazanır.
Ada çığrından çıktı.Neden böyle anlamadım baya saçma tiripler uzatılacak bir şey yoktu bence o kadarda.
Ama Ada'nın bu isyanın sonucu güzel olacak.

Hala uzatmaya çalışıyorlar ama Son iki bölüm tanıyorum Özcan'ın dönmesine.
Belki bir bölüm Walking dead'te Wali'yi anlattıkları gibi buradada Özcan'ı anlatırlar.

ilk sezonki senaristler çok daha iyi yazıyorlardı bu sezon geçen sezonki heyecan yok,şükrü avşar görmüyor mu acaba dizinin çok iyi bir konusu var ama senaristlerde iş yok

ilk sezonki senaristler çok daha iyi yazıyorlardı bu sezon geçen sezonki heyecan yok,şükrü avşar görmüyor mu acaba dizinin çok iyi bir konusu var ama senaristlerde iş yok
Senaryo kötü mü Canol yok ya gayet sağlam aslında. Zaten öyle olmasa aldığı en yüksek reytingi almazdı.

Senaryo kötü mü Canol yok ya gayet sağlam aslında. Zaten öyle olmasa aldığı en yüksek reytingi almazdı.
ilk sezon çok daha iyiydi senaryo bu sezon senaristler doğru düzgün sahne yazmıyor örneğin narine her bölüm aynı şeyler yazılıyor geçen sezon ebrunun ayakta durma hikayesi işleniyordu bu sezon ise kendal ve haremi,çok iyi babaanne torun sahneleri vardı,maya bu sezon sanki figüran gibi geçen sezon ön planda bir karakterdi,ayrıca ayşe ve ablasının sahneleri çok önplanda sanırsın ki onlar başrol

Waow Özlem nasıl kıvırdı.
Kendal yutmadı gibi ama.Özlem'i biliyordur.Bin dereden su getirdi yaptı yapacağını.
Sonlarada doğruda biraz kıvırmaya çalıştı ama bu sefer beceremedi.
Ne çekti bu gacı be gerçekleri açığa çıkaracam diye ben bile üzüldüm.
Gözü açık gitmese bari.

Ada'nın sahneleri hiç profesyonel değil.Baya yapmacıktı ve biraz senaryo basitti.
Ama şu yeni çocukla olan sahneleri güzeldi.Yakıştılar baya.Keşke biraz daha israr etseydi bir çay falan deseydi dönerdi Ada.

Narin duygulandırdı.Çok bilmiyorum hikayesini ama çok çekiyor kızcaz.
(Bunuda dedirtti ya bu senaristler bana.)İyide oynadı.

Owww Ayşe Sibel'in kızımıymış.😱Bu sert oldu işte.

Ayşe'nin Sibel'in kızı olduğu geçen haftalardan belli edilmişti zaten. Bu arada gözümden kaçmıyor izliyorsun herhal.

Dizinin senaryosu gayet iyi durumda arkadaşlar. Abartmayın bence.

İlk sezona bakilirsa iyi degil basrolleri artik figüran durumunda. Yan roller resmen diziyi esir aldilar. Benim sikayetim bu artik ana hikayeye yogunlasilmali. Bu arada twitterda paylasildi bir kac bölüm sonra Narin de konagi terk edip baba evine dönecekmis. Bu senaristler Narini Barandan uzaklastirmaya kararlilar belli ki. Oysa neden iki kadini birbirine daha yakin yazmiyorlar? Murat geldiginde de tekrar Ebru ile beraber olacak bununda söyledi dersiniz ama benim istegim hic biriyle olmamasi. Bence hesap verip tekrar herkesin hayatindan cikmali.

Son düzenleme:
Ayşe'nin Sibel'in kızı olduğu geçen haftalardan belli edilmişti zaten. Bu arada gözümden kaçmıyor izliyorsun herhal.

Dedim Özcan Deniz gelene kadar bakacağım.
Sonrada belki devam ederim ama bozar gibi zaten atlaya atlaya 20 dakikada bitiriyorum.
2 saat dizimi olur be.

Bence de Karagül'ün senaryosu bu sezon çok iyi

Karagül 27.Bölüm Fragmanı - HD düzeyde

Bu akşamı sabırsızlıkla bekliyorum.

Ama hepsi Narinden bilecek. Bosuna degildi o kavgalar. Bir neden olmaliydi Narini suclamak icin